bahçe düzenlemeleri ve özgün uygulama örnekleri başlığı altında idareden sunu isteniy

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan d.gemrik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@d.gemrik
anasınıfı örneği
anasınıflarının yapıları,bahçe düzenlemeleri ve özgün uygulama örnekleri başlığı altında idareden sunu isteniyomuş. Bununla ilğili bilği sahibi arkadaşlar acil paylaşım yapabilir mi?
nedir bi açıklama yapılmamış, ele bi kağıt tutuşturulmuş.konuyla ilğili bilği sahibi arkadaşlar bi açıklama yaparlarm mı lütfen...yorumlarınız bekleniyor.....

konuya cevap veren yo mu?bilği sahibi olanlar cvp yazar mı?

hocam bu muhtemelen ideal bi anaokulunun nasıl olması gerektiğiyle ilgili bir konu...internetten araştırabilirsiniz..

İdeal Anaokulunun Özellikleri - Pdg.Sevil YAVUZ

bu linkte resim yok ama fiziki özelliklerle ilgili genel bilgler var

hocam bu muhtemelen ideal bi anaokulunun nasıl olması gerektiğiyle ilgili bir konu...internetten araştırabilirsiniz..

İdeal Anaokulunun Özellikleri - Pdg.Sevil YAVUZ

bu linkte resim yok ama fiziki özelliklerle ilgili genel bilgler var
iyilik meleği yine iş başında.sagolun hocam.link yardımcı olacak.o şekilde başka bitane de ben buldum fakat örnek bi çalışma yok.ilği ve alakanız için teşekkürler.katkılarınızdan dolayı minnettarız....bakalım ben bitane bu linklerden yola çıkarak hazırlayayım.kimsenin konu hakkında bilğisi yok. İdare arkadaşlara konu kagıdını vermiş ama açıklama yapılmamış.bakalım nasıl olacak....

Ne demek hocam rica ederim..Yardımcı olabildiğime sevindim..Biz üniversitedeyken bu konu hakkında yazılı sunum hazırlamıştık da ordan biliyorum ben de:))yine ihtiyacınız olursa mesaj yazın lütfen!!

yardımınız için çok tşkrlrrr.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri