BAHAR GELMİŞ ( KUKLA İLE HİKAYE )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:33
teşekkürlerr..

süper bi hikaye ... hemen uygulayacağım. çocukların çok hoşlanacağından eminim. çok teşekkürler arkadaşım :)

çok güzel bi hikaye nasıl anlataım yaptığınız açıklarmısınız ilk defa yapıcamda nasıl bi yöntem izlemeliyim hiç bir fikrim yok ssaassrrre

Kukla sahnesinde ya da görünmeyeceğiniz bir sahne ayarlayın masa kapı örtüler kullanabilirsiniz. Hikaye kahramanlarının kuklalarını hazırlayın ben karışık yapıyorum el, kuklası, çomak, parmak... sonra da anlatıyorsunuz en sonunda şarkıyı söyleyince güzel oluyor. Çocuklara da anlattırıyorum, şarkıyı da öğrenmiş oluyoruz. Kolay gelsin.

Rica ederim arkadaşlar, yapımı anlatımı kolay çocuklar çok seviyor:)

Kukla sahnesinde ya da görünmeyeceğiniz bir sahne ayarlayın masa kapı örtüler kullanabilirsiniz. Hikaye kahramanlarının kuklalarını hazırlayın ben karışık yapıyorum el, kuklası, çomak, parmak... sonra da anlatıyorsunuz en sonunda şarkıyı söyleyince güzel oluyor. Çocuklara da anlattırıyorum, şarkıyı da öğrenmiş oluyoruz. Kolay gelsin.

teşekkür ederim :36_15_4: bu haftaki uygulamamda kullanmayı düşünüyorum

çok güzelmiş sağol

Rica ederim bugün oynattık bizde güzeldi yine:)

teşekkürler

Rica ederim..

teşekkürler :)

ben sizin hikayeyi okumuştum ama şimdi hikaye gözükmüyo saYfanızda bana yardımcı olurmusunuz?

Rica ederim Gamzeciğim, ben teşekkür ederim:)

qüzel olmuş cnm saol

Bİr Şey deĞİl..

çok tesekkurler... yalnız hıkayenın sonundaki şarkının ritmini ,melodisıni bılmıyorum bana yardımcı olun ltfn.çünkü 5gün sonra paylaşımınızı uygulamak ıstıyorum sınıfta.. tekrar tesekk.yardımınızı beklıyorum

çok tesekkurler... yalnız hıkayenın sonundaki şarkının ritmini ,melodisıni bılmıyorum bana yardımcı olun ltfn.çünkü 5gün sonra paylaşımınızı uygulamak ıstıyorum sınıfta.. tekrar tesekk.yardımınızı beklıyorum

Rica ederim...kuş sesleri şarkısının melodisi çocuk şarkılarını paylaşalım bölümünde paylaşılmıştı ordan bulabilirsiniz.

çok teşekkürler..

Rica ederim...

teşekkürler hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri