BABAM GELMİŞ Biraz da Hüzün(SLAYT)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carpe_diem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@carpe_diem
iŞTE BABAM GELMİŞ.Birgün geçince kırk yıl geçmiş gibi özleyen babalar ve kızlarına...
http://www.okuloncesiforum.org/yukler1/yukler/592b8410ae1c63bb0667785eebe73ae3.zip

Daha geçen gün eklemeyi düşünmüştüm :)
Çok güzel bir slayt:thumbsup: Teşekkürler

Ben de çok beğendim ve hüzünlendim paylaşmak istedim herkesle..

ben bunu açamıyorum neden

ÇOK GÜSELDI TŞKLER.EVET BAZEN HAYATIN ACI YÖNÜ İŞTE BENDE ÇOK ÖZLEDIM AMA YOK İŞTE,ÖZLEMIMI SÖYLEYEMIYORUM.LÜTFEN HERKES BOL BOL VAKIT GEÇİRSİN,SÖYLEMEK ISTEDIĞINIZ HERŞEYI SÖYLEYİN.BİLİYOSUNUZKI UZAK OLSA BILE ARADIĞINIZDA SESINI DUYABILIRSINIZ,ONU ÇOK SEVDİĞİNİZİ ÖZLEDIĞINIZI SÖYLEYEBILIRSINIZ.BİR MEZAR TAŞINA ÖZLEMINIZI ANLATIP CEVAP ALAMAMAK KADAR KÖTÜ BİRŞEY YOKTUR.ALLAH HERKESIN BABASINA UZUN ÖMÜRLER VERSİN,BENIM BABACIĞIMINDA MEKANI CENNET OLSUN.TŞKLER PAYLAŞIM İÇİN

ÇOK GÜSELDI TŞKLER.EVET BAZEN HAYATIN ACI YÖNÜ İŞTE BENDE ÇOK ÖZLEDIM AMA YOK İŞTE,ÖZLEMIMI SÖYLEYEMIYORUM.LÜTFEN HERKES BOL BOL VAKIT GEÇİRSİN,SÖYLEMEK ISTEDIĞINIZ HERŞEYI SÖYLEYİN.BİLİYOSUNUZKI UZAK OLSA BILE ARADIĞINIZDA SESINI DUYABILIRSINIZ,ONU ÇOK SEVDİĞİNİZİ ÖZLEDIĞINIZI SÖYLEYEBILIRSINIZ.BİR MEZAR TAŞINA ÖZLEMINIZI ANLATIP CEVAP ALAMAMAK KADAR KÖTÜ BİRŞEY YOKTUR.ALLAH HERKESIN BABASINA UZUN ÖMÜRLER VERSİN,BENIM BABACIĞIMINDA MEKANI CENNET OLSUN.TŞKLER PAYLAŞIM İÇİN
canım bundan sonra tüm hayatta karşında benim gibi sıkıcı biri olacak buket canım seni çok iyi anlıyorum ve sorumluluklarım daha fazla bunuda biliyorum.

paylaşım için teşekkürler. çok güzelmiş

ÇOK TEŞEKKÜRLER :)

Beğenmenize sevindim.Güzel yorumlarınız için ben tşk ederim arkdaşlar.Allah babasını kaybetmiş olanlar arkdaşlarımıza da sabır versin.Belki bugün belki günler,belki aylar sonra,hepimizin başına gelecek.Belki de babamızın ömründen bile kısa olacak ömrümüz...

çok güzelmiş
teşekkürler...:36_1_21:

slayt açılmıyor :(

zaman aşımı ....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri