Aylik Yemek Listesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
sevilnas.azbuz.com
@sevilnas
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM.
1 ÇOCUK O GÜN TÜM ÖĞRENCİLERE GETİRİYOR.
VELİ TOPLANTISINDA VELİLERE SUNUYORUZ.HERKES İSTEDİĞİ GÜNÜ ALIYOR.
İKİ SINIF BERABER OTURUYORUZ KAHVALTIYA.20 ŞER KŞİDEMN 40 KİŞİ YAPIYOR.YANİ BİR VELİ YE 40 İŞ GÜNÜNDE BİR SIRA GELİYOR.YARDIMCINI ZYOKSA O GÜN O VELİ GÖREVLİ OLABİLİR.

BU SİSTEMİN ÇOK AVANTAJINI GÖRDÜM:
1. HERKES AYNI YİYECEĞİ YİYOR.DİĞER SİSTEMDE AYNI LİSTE VERİLSE BİLE MUTLAKA FARKLILKLAR OLUYOR.ÇOCUKLARIN GÖZÜ KALIYOR.
2.EŞİT DAĞITIM YAPILIYOR.
3.ÇOCUKLAR KENDİLERİ GETİRDİİĞİ ZAMAN BENİM BİLE YİYEMEYECEĞİM KADAR YEMEK KOYUYORLAR SONRA YEMEĞİNİ BİTİRMEMİŞ DİYE ŞİKAYET EDİYORLAR.BU SORUN ORTADAN KALKTI.
VELİYE DE KÜLFET OLMUYOR.HER HAFTA BÖREK KEK YAPMAKTANSA 2 AYDA 1 YAPIYOR 2 TEPSİ YAPIYOR.
...V.S.

http://dosya.7renkakademi.net/dosyalar/e24c932f76dbbf2158fc7f3cf009b51d.doc

Teşekkürler Canim Arkadaşim.inşallah Birgün Uygulama Firsatim Olur..

Evet öğretmenim bencede güzel bir uyugulama bu uygulamayı bende anasınıfındayken uygulamıştım görüşlerinize katılıyorum. Yanlız ben velilerden çocuk sayısına göre plastik bardak tabak ve vs. istiyordum. Böylelikle o gün kimse malzemesiz kalmıyordu.(Unutmalara karşı)Sonrada bu malzemeleri artık materyal çalışmalarımda kullanıyordum.

köyde olmama rağmen 3 yıldır bende böyle yapıyorum en güzeli hatta arada bir menüyü çocukların oluşturmasını sağlıyorum.daha iyi oluyo.

değerli arkadaşım listeniz çok güzel mutlaka yararlanmayı düşünüyorum. ancak bu tür toplu uygulamaların (tek bir velinin hazırlaması gibi) kullanılan malzemenin farklı olması, otmların bilinememesi gibi nedenlerle sakıncalı olduğu belirtiliyor ve bundan kaçınmamız isteniyor. bu türde bir uygulama yapmayı düşünen arkadaşların araştırmasını öneririm.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri