Avatar ve imza ekleme hakkinda...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülsüm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülsüm
BELKİ BU SORU DAHA ÖNCEDENDE SORULDU.BEN RESİM EKLEME İŞLEMİNİ YAPABİLDİM.SORUM ŞU HER YENİ MESAJ YAZARKEN HER SEFERİNDE RESİM YÜKLETMEMMİ GEREKİYOR.BU RESİMLERİ NASIL SABİTLEYEBİLİRİM.

BİRDE EN SOLDA DA RESMİMİN OLMASINI İSTİYORUM BUNU NASIL YAPACAĞIM

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
,

en solda resim derken avatar dan bahsediyorsunuz. Kullanıcı KP bölümündan avatar değiştir seçeneğini tıklayarak bir resmi avatar olarak tanımlayabilirsiniz. ama resim boyunu maksimum 150x150 piksel boyutunda olabilir

ÖNCELİKLE: lütfen mesaj başlıklarınız mesaj içeriğini biraz da olsa belli etsin... lütfen cevap verin , acil cevap , ??? şeklinde başlıklar kullanmayin. (başlığınızı değiştiriyorum.)

resim sabitleme dedigin sey imza sanirim...
internette begendigin bir resim bul... sonra sag tikla. onun adresini yazacak http://www...........com/....jpg onu secili duruma getirip sag tus ile kopyala... sonra kullanici KP yazan bir yer var forumun ust tarafinda. oradan kullanici sayfana , sonra da imza bölümüne giriyorsun.

yaz. ve kaydet...

soldaki resimi düzeltmek için de 150x150 pixelden ufak bir resme aynı şekilde yaptiktan sonra kullanici KP yazan yerden avatar düzenle bölümüne giriyorsun ve o kopyaladığın adresi internetten bir avatar yapıştır yazan yere yapıştırıyorsun. ve kaydediyorsun...

EWT AVATARDAN BAHSEDİYORUM AMA:( KULLANICI KP BÖLÜMÜ NERDE CAHİLLİĞİM İÇİN SORRY

Tekrar Hoşgeldiniz, MouSTaPHa83. En son ziyaretiniz: Bugün, 06:28 PM (Kullanıcı KP - Çıkış)

sayfanın en üstünde bu yazılar var. orada kullanıcı KP ye gireceksin... ya da daha üstünde hesabın var. üzerinde bi kız bi erkek resmi var...

RESMİN BOYUTU BÜYÜK DİYOR

evet resim boyutu en fazla 150x150 olabilir bir editör programla resminizi küçültün

:) YAPAMAYACAĞIM SANIRIM

daha ufak bir resim bulman lazim o zaman :D

canım ya sen yollasana bana mailime bikaç foto

eger yoksa sol tarafa degil imzana ekleyebilirsin... sol tarafa eklemek icin de internetten daha ufak resim arayabilirsin :D

ewt sonunda imzayı yapabildim
sıra avatara geldi.semacım ya bilgisayarla pek aram iyi değil sana resim yollamaya çalıştım ama beceremedim.ilgin için teşekkürler

canım kullanıcı kp yazan yere gir orada avatar değiştir var oraya tıkla varsayılana git yazıyor oraya gir ve bir resim seç olur inşallah

teşekkür ederim aslı.dediğini yaptım.fakat ben ordada mehmet akifin resminin olmasını istemiştim.ilgin için teşekkürleeeer.

gülsüm avatar resimne mehmet akifin resmini koymak istersen www.yuklet.com. dan resim yükletmen gerekir...bunun için resmi seçip 100x75 avatar seceneğini tıklıcaksın...yukledikten sonra imzada olduğu gibi kopyalayıp avatar değiştirdeki yere yapıştırıcaksın...

BANA YARDIM EDİN

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri