Atatürk'ün yaptığı yenilikler(yardım edin lütfen)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _gulshen_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_gulshen_
Atatürk'ün yaptığı yeniliklerle ilgili sohbet yapmam lazım bunun için resim arıyorum örneğin kılık kıyafet kanunu,takvim değişikliği, ile ilgili resim gibi lütfen bana yardım edermisiniz acil.

arkadaşım ben bunu anlatırken resimlerle karşılaştırma yaparak anlattım.örneğin; bir fes resmi bir şapka resmi,bir modern kıyafetli kadın bir kara çarşaflı kadın,bir eski alfabe bir yeni alfabe, bir eski sınıf(hani yerde oturup kuran okudukları) bir yeni sınıf, bir at arabası yada kağnı bir tren(eskiden yollara bunlarla çıkılırmış sonra tren yolları yapılarak kısaltılmış gibi).İşte bu resimleri slayt haline de getirebilirsin.bu şekilde anlattım ve sonra resim yapmalarını istedim orjinal resimler çıktı. resimleri internetten çok rahat bulabilirsin.kolay gelsin.

arkadaşım ben bunu anlatırken resimlerle karşılaştırma yaparak anlattım.örneğin; bir fes resmi bir şapka resmi,bir modern kıyafetli kadın bir kara çarşaflı kadın,bir eski alfabe bir yeni alfabe, bir eski sınıf(hani yerde oturup kuran okudukları) bir yeni sınıf, bir at arabası yada kağnı bir tren(eskiden yollara bunlarla çıkılırmış sonra tren yolları yapılarak kısaltılmış gibi).İşte bu resimleri slayt haline de getirebilirsin.bu şekilde anlattım ve sonra resim yapmalarını istedim orjinal resimler çıktı. resimleri internetten çok rahat bulabilirsin.kolay gelsin.

çok teşekkür ederim bnde öğle düşünüyorum ama uygun resim bulamadım eğer varsa bana gönderebilirmisin?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri