Atatürkten örnek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melisceren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melisceren
arkadaşlar ben sınıfımda çocuklara şunu yaptırıyorum.beraberce atatürk etkinliklerini inceleyip,resimlerine bakıp ondan örnek almamız gerkenleri, öğrendiklerimizi resimleyelim.inanın anıtkabiri çizenler bile oluyor.lütfen bu miniklere atatürk sevgisini iyi aşılayalım.

harika bi teknik sana katılıyorum bu çalışma dikkate alınmalı bencede tebrikler

GÜZEL bir faaliyet teşekkü
ler

gerçekten güzel bir etkinlik ..

rica ederim arkadaşlar.çocuklarımızın hayal gücü gerçekten inanılmaz....

rica ederim arkadaşlar

evet güzel bir düşünce ama bence öğretmenin hazırladığı tam manasıyla Atatürk 'ü anlatan bir köşe hazırlanmalı..snıfta bulunmalı..çocuklarda bu köşe sayesinde daha iiyi bilgi edinmiş olurlar..bundan ayrı olarak çocuklar da Atatürk köşesini hazırlayabilirler..güzel fikir...teşekkürlerr..

evet güzel bir düşünce ama bence öğretmenin hazırladığı tam manasıyla Atatürk 'ü anlatan bir köşe hazırlanmalı..snıfta bulunmalı..çocuklarda bu köşe sayesinde daha iiyi bilgi edinmiş olurlar..bundan ayrı olarak çocuklar da Atatürk köşesini hazırlayabilirler..güzel fikir...teşekkürlerr..

arkadaş atatürk köşesini çocuklarla birlikte hazırlayalım dememişki.atatürk sevgisini aşılamakta kendi yönteminden bahsetmiş.hem ben atatürk köşesini bırakın bütün köşelerin çocuklarla birlikte hazırlanmasından yanayım.nitekim sınıfımdada böyle.tamamen kendimin hazırladığı yada kırtasiyeden alınmış hiç birşey asılı değil.herşeyi çocuklarla hazırladım.hem daha kolay oluyo hem çocuklar seviniyo ve daha kolay benimseyip algılıyor.

Esracığım zaten dönem başında ilk yaptığımız iş ATATÜRK KÖŞESİ hazırlamak değil mi.Atatürk köşesi olmayan bir sınıf düşünemiyorum.
Güzel bir çalışma Melisceren teşekkürler.

kesinlikjle katılıyorum hocam çocuklarımıza atatürk sevgisini aşılamamız gerekiyor paylaşımınız için teşekkrler

kesinlikjle katılıyorum hocam çocuklarımıza atatürk sevgisini aşılamamız gerekiyor paylaşımınız için teşekkrler

bende ilginize teşekür ediyorum.
öğretmenlik atatürk ile başlar........
ve çocuklar için bu kritik yaşlar vatan,bayrak millet gibi kavramların aşılanacağı en güzel yaşlardır.

teşekkürler

tebrik ederim. ayrıca atatürkün evini ziyaret sırasında çekilmiş fotoları ve daha önceki yıllara ait atatürkün çocuklarla ilgili resimlerinden oluşan köşe çok iyi olur

Bİzİmde KullandiĞimiz Bİr Teknİk,albÜmler Kİtaplar Dergİler İncelenİp Hazirlanan Bİr Sunu Veya Fİlm İzletİler Vatan Ve AtatÜrk Sevgİsİnİn AŞilandiktan Sonra Resmedİlmesİ

şu günlerde gerçekten daha da iyi anlatılmalı.duyarlılığınız için teşekkürler.

şu günlerde gerçekten daha da iyi anlatılmalı.duyarlılığınız için teşekkürler.

rica ediyorum arkadaşlar.içimizin kıpır kıpır olduğu bu hafta çok önemli.çocuklar ilk öğretmenlerini ve ilk 23 Nisan 'ı hiç unutmazlar.tarihin ilk bilgileri de bu hafta iyice çocukların kafasında yer edinecek.

çocukların katılımı var daha çok ilgi gösteriyorlar bu tür etkinliklere teşekkür

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri