Atanıpta gitmekte kararsız kalanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muamma1980
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muamma1980
Ben bi hayli kararsızım. Benim gibi kararsızlar varmı? Ve eğer gitmeyeceklerse neler yapmayı planlıyorlar? Çok merak ediyorum

hocam nerden nereye atandınki

AH AH Bİ BİLSENİZ neyse artık kararsız değilim kararımı verdim gitmiyorum malesef:(

hocam doğrusu çok merak ettim.atamanız nereye çıktı tam olarak ve kaçıncı tercihinizdi? 21 mi?

Sözleşmeli personelin okuması gereken bir yazı (Dikkat Geleceğinizi Karartmayın)
657 sayılı Kanunun 4/B maddesinde yapılan değişiklik 1.1.2010 yürürlüğe girdi. Yürürlüğe giren hükümde ise; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” ifadelerine yer verilmiştir. Bu ifadenin ne anlama geldiğini açıklamaya çalışacağız

çok pişman olursunuz.. eğer gitmezseniz.. seneye şansınız yok bir sene cezalı olursunuz.. ancak 2011ağostosunu beklersiniz.. bence çook iyi düşünün

asli.papatya hocam siz nereye atandınız merak ettim. ben yaklaşık 2 haftadır nete pek giremiyoum da sizin nereye atandığıınızı göremedim: S şimdiden görev yeriniz hayırlı olsun:)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri