Atandım ama....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cigdos
ARKADAŞLAR BUGÜN BİR KASABAYA ATANDIM. PAZARTESİ GÖREVE BAŞLIYCAM. ATANDIM ATANMASINADA BİRÇOK SORUN VAR HEMEN HEMEN ÇOĞUNUZUN YAŞADIĞI SEY SINIF BOMBOŞ!!!! BU SINIFI NASIL DOLDURACAMI BİLİMİYORUM YAVAŞ YAVAŞ BELKİ GELİR EŞYALAR ONU NEYSE ATLADIM. FAKAT ŞÖYLEDE BİR SORUN VAR;NERDEYSE DÖNEMİN YARISINA GELDİK VE BEN SIFIRDAN BAŞLIYCAM. BUNU NASIL HALLEDECEĞİM ATIYORUM 15 KONU VARSA SİZ 7. KONUDASINIZ BİZ DAHA HİÇ BAŞLAMADIK. HİÇBİR METARYELİMİZ YOK ÇOCUKLARLA BOŞ BİR SINIFTA NE YAPACAĞIM. İLK İŞİM ELBETTEKİ VELİLERLE GÖRÜŞMEK. VELİLERDEN BİRTAKIM ŞEYLER İSTERİM ARTIK. KENDİ İMKANLARIMLA SINIFIN SÜSLEMESİNİ YAPACAĞIM. ONLAR KOLAY AMA EŞYA YOK NAPICAM BİLMİYORUM. BÖYLE ŞEYLERİ KARŞILAYAN BİR KURUM YOKMU ARKADAŞLAR MİLLİ EĞİTİMDEN BAŞKA? OF OFFFFFF......:(:(

Canım atanmana çok sevindim, hayırlı olsun ve meslek hayatında başarılar diliyorum. Herşey zamanla olur canım yaaa üzülme o kadar.

SAĞOL GÖKBENCİM. NE BİLEYİM İŞTE İNSANIN CANI SIKILIYOR....

sen üstesinden gelirsin çiğdoş....güveniyorm ben sana 1 aya herşeyi yoluna koyarsın....
yürü be kimtutar seni:):):):):)

NERMİN ACAYİP GAZ VERDİN HA..... İNŞALLAH CANIM BENDE ONU ÜMİT EDİYORUM......

ah canım kıyamam sana ama nermin haklı sen üstesinden gelirsin

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun ataman. yakında velilerinle de görüşerek halledersin. benim sınıfıma geçen sene danone ve çagdaş yaşamı destekleme derneği yardım yapmıştı. masadan yapboza birçok sey göndermişti. başvurusunu da müdürüm yapmıştı. gelmesi biraz uzun sürebiliyo ama. bence müdürünle de konuşup başvuru yapabilirsin. müdürünle işbirliği yapmanı öneririm enazından daha çabuk ihtiyaçlarının karşılanması için yardımcı olsun biraz ısrarcı olmanda fayda var. kolay gelsin...

öncelikle hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. okula gidince ilk işim zaten müdürle bu konuyu konuşmak. milli eğitim'den dediklerine göre oranın belediye başkanı bu konuyla ilgilenecekmiş tabi doğruluğu tartışılır. emelozkptn nasıl başvuruyorsunuz oraya?

arkadaşım sen usta öğretici olarak mı atandın

evet arkadaşım.....

bak benım sınıfım da yenı ama mıllıeğitim masa dolap bır ıkı oyuncak gondermıs sen mıllieğitimdekılerı sıkıstır mutlaka gelmesı lağzım yardımın

milli eğitimle konuştum onlar belediye başkanı halledecek diyo bakalım inşallah halleder. aslında milli eğitimin yapması lazım.

nasıl başvuru yapıldığını yarın öğrenip sana iletirim cigdos. müdürüm başvuru yapmıştı çünkü detaylarını öğrenirim..

tamam canım....

emelozkptn' Alıntı:
nasıl başvuru yapıldığını yarın öğrenip sana iletirim cigdos. müdürüm başvuru yapmıştı çünkü detaylarını öğrenirim..
arkadaşım bu konuyu müdürünle görüştünmü?

herşeyin çaresi vardır.atanman çok güzel bence bunun mutluluğunu hiçbirşeyle bozma emi...

atanmana çok sevindim.hayırlı olsun.sınıfım boş diye üzülmüşsün ama zamanla herşeyi tamamlarsın.canını sıkma.

sağol mehtapcım inşallah......

arkadaşım danone nin kampanyası var sen başvuruyosun onlar inceliyor. sınıfının bütün ihtiyaçlarını getiriyorlar ama bu sene geçti sn yine de başvur seneye için değerlendirmeye alabilirler

arkadaşım danone nin kampanyası var sen başvuruyosn onlar incelemeye alıyo eğer kabul ederlerse sınıfının bütün ihtiyaçlarını gönderiyorlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri