Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
Şehir dışına atananlar işlemler için ne zaman gidecek tam bilgisi olan var mı?
yasemin öğretmenim hemen nasıl göreve başlatıcaklar sizi .Prasedür olarak mı işlemleriniz başlayacak. okulda başlamıyıcaksınız heralde...
ne güzel arkadaşlar kars bu işte erken davranıyor huzur arkadaşımız gidiyor ve işlemlerini yaptıracak yada takip edecek ben urfaya atandım adamkar yok vallahi ağustosa kadar bekleyeceksiniz diyor başka bişey yok farklı ilerden farklı haberler varsa lütfen paylaşsınlar![]()
ne güzel arkadaşlar kars bu işte erken davranıyor huzur arkadaşımız gidiyor ve işlemlerini yaptıracak yada takip edecek ben urfaya atandım adamkar yok vallahi ağustosa kadar bekleyeceksiniz diyor başka bişey yok farklı ilerden farklı haberler varsa lütfen paylaşsınlar![]()
Ben bu perŞembe gİdİyorum İnŞ. Kars'a arkadaŞlar uÇak bİletİmİ ayarliyorum Şu an heyecanliyim okulum u gÖreceĞİm![]()
öğretemenim hayırlı uğurlu olsun sizin adınıza çok sevindim . hele okulumu göreceğim yazsını okuyunca bir garip oldum ben 10 temmuzda sınava giridm Rabbim inşallah bizede nasip eder yaşadığınız mutluluğu....
öğretemenim hayırlı uğurlu olsun sizin adınıza çok sevindim . hele okulumu göreceğim yazsını okuyunca bir garip oldum ben 10 temmuzda sınava giridm Rabbim inşallah bizede nasip eder yaşadığınız mutluluğu....
öğretmenim bende senin yazını görünce garip oldum..inş atanırsın...biz atandık ama çok şükretmiyoruz galiba..
estağfirullah öğretmenim siz bunu düşünerek daha da güzel bir gönle sahip olduğunuzu koyuyorsunuz ortaya. Rabbim hakkımızda en hayırlısını verecektir. ben buna inanarak girdim o sınava. şunu da belirtmeliyim ki sizin gibi arkadaşlarımın atanmış olduğunu duymak bana müthiş mutluluk veriyor. Rabbim önce güzel kullarına nasip etsin bizede sıra gelir inşallah... bir garip oldum derken sizin yaşadığınız mutluluğa bende ortak oldum demek istemiştim aslında... bende böylesine güzel gönüllü bir arkadaşım olsun isterim.. sizde her zaman yazabilirsiniz...siz ne kadar güzel gönüllü bir insansınız maşallah
çok teşekkür ederim aslında ben çekiniyorum buraya yazarken atanamamak nedir çok iyi biliyorum ama böyle güzel bir insana Rabbim yardım eder ben buna eminim olacak
bende çok sabrettim çok dua ettim hocam ama sakın inancınızı yitirmeyin olur mu ? bu koskoca kainatı ayakta tutan Rabbim için bu hiç zor değil bunu unutmayın ve bazen insanlık hali enerjimiz düşer ya işte o durumda olursanız bana özelden yazarsanız sevinirim sizin gibi güzel bir insan ile görüşmek beni mutlu eder dualarım sizinle olacak ben inanıyorum![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!