pardon arkadaşlar yanlış yazmışım 43 puanla istanbula atanan olmuş ne kadar doğru bilemiyorum burda diğer başlıktan okudumarkadaşlar burda 37 puanla istanbula atanan olmuş öyle yazıyor ne kadar doğru bilemiyorum ayrıca 71 alan 21.tercihi işaretlediği halde atanamayanda varmış bu nasıl iştir aklım almıyor kpss sıralamasını açıklasalardı bu sorun olmazdı.mebin başı bu konuda çok ağrıyacak sanırım
arkadaşım yeni mezunum haziranda mezun oldum. 23 yaşındayımbana bu atanamayanlar mezun durumda değil yada 40 yaş sınırına takılmış gibi geliyor...
kasım atamasını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah olurda atanamayan kimse kalmaz geriye kalan 7000 de kasım ve şubatta ikiye bölerek almasalar bari.okulöncesinde kadrolu alacaklarını sanmıyorum şayet alırlarsa yeni bir atama yapmış olmayacaklar yine açık olacak onların hedefleri okulöncesi açığını kapatmak değilmiydi yanlış mı düşünüyorum
işaretledim işaretlemez miyim hiç. atanan arkadaşların puanlarını görünce deli olacağımbakalım nolcak ankaraya gitmeyi düşünüyorum. gerçekten çıldırmak üzereyim
atanan arkadaşlar adına sevindim herkesi de tebrik ediyorum.
yeliz evet paunlarımız cok yakın benim umudum var burda ve arkadas cevremde de görüşüyorum aynı seyleri söylüyor herkes ve egitim sen avukatıyla arkadasım görüştü avukatta aynı söylüyor ya kadrolu ya sözleşmeli alım olacak 17 bindi 10 bin gitti sıra 7 binde. benim sıralamaya baktıgım yer cok resmi degil aslında ma herkes ordan bakıyor 2008 sıralaması ilk atamadaki kadro ve sözleşme sayısını düserek hesapladıgımda 45,603 ile 7000-8000 arasında idim .sana linki bulup yazıcam tamam mı arkadasım yeni okudum hemen yazdımm, arkadaslar 43 le atama olmus olması mümkün degil gibi gözüküyor birileri bilinçli yapıyorda olabilir. her habere inanmayalım lütfen dün bir sitede bir arkadas 44 ile kadıköye atandım yazmıs ama hemen şaka yaptıgını da yazmıstı... ordan parcaları alanlar olmus saka kısmı hariç yani,baraj 46-47 arasındaa bu resmi olmasada öyle gibi...umarım bizlerde atanırızz herkes atansın atanamayan ögretmen kalmasa keske tek temennimiz bu saygılarımla...
umutla... evet adın gibi umutla bekliyoruz ...bunlar olması gerekenler ve yakın seyler...sana söyle diyeyim...Deniz mavidir mavi ise umut...yüreğimizi mavi tutalım arkadaslar...
teşekkür ederim arkadaşım hangi siteden yapıldığını çözememiştimde. ya hayırlısı inş bu defa olacak şimdiki atamada 14 eylülde 21 işaretlemeyip tekrar tercih yapanlarda vardı o yüzden giremedik herhalde ben aslında 45 iner gibi düşünüyodum ama şans 47 de bıraktı bu atamada 3000 bile atasa rahat gideriz çünkü zaten sınırdayız herkes aynı puanda 45 küsür .yüksek çok yok olsun 400-500 ki o kadar yoktur yani atanırız inşallah hepimizYELİZ ben bu adresten bakmıstım 5600 cıkararak arkadaslarım öyle demişti...ama aramızda cok fark yok 7000-8000 gibi hadi 9000 olsun ama sankii 10.000 de almadılar gibi yanılıyormuyum
ADRES:http://www.memurlar.net/kpss3.aspx
teşekkür ederim arkadaşım hangi siteden yapıldığını çözememiştimde. Ya hayırlısı inş bu defa olacak şimdiki atamada 14 eylülde 21 işaretlemeyip tekrar tercih yapanlarda vardı o yüzden giremedik herhalde ben aslında 45 iner gibi düşünüyodum ama şans 47 de bıraktı bu atamada 3000 bile atasa rahat gideriz çünkü zaten sınırdayız herkes aynı puanda 45 küsür .yüksek çok yok olsun 400-500 ki o kadar yoktur yani atanırız inşallah hepimiz
bence acele etme biraz bekle kasım atamasını olmazsa sonra dersaneye gidersin benceİnŞallahhhh............. Ama ne zaman İŞte yaa.... Dersaneye yazilicam p.tesİ gÜnÜ.... Tekrar o sinav stresİnİ yaŞamak İstemİyorummm.....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!