İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Atanamayanlar da buraya

atanamayan arkadaşlar puanlarınızı yazın lütfen
54 le atanamadım yuppiiiiiii sanırım kafayı yedim🙂)))
51. ile atanamadın

neden acaba neden zaten nedeni belli Alllahın belası AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ yüzünden olmaz olsun böle fakülte

yaw adamlar sonuçları açıklamadı da tutmuşlarr site düzenlemişler yaaa

Allahım delircemmm
atanamadıN yazmışım M yazacağıma pardon
43.60 atanamadım zaten tek dersten başvuruda yapamadım .Benim kaldığım ders özel öğretim yöntemleri 1 soru yüzünden sınav sonuçlarını açıklamay niyetleri yok.
aylin3 şunu yazdı:
43.60 atanamadım zaten tek dersten başvuruda yapamadım .Benim kaldığım ders özel öğretim yöntemleri 1 soru yüzünden sınav sonuçlarını açıklamay niyetleri yok.
onlar site düzenlesinler gösteriş yapıp göz boyasınlar anca başka bi bildikleri yok
aof sen sayfanı düzenle bakalım düzenle yaktın bizi
hayırlısı arkadaşlar umarım şubata yine bi alım patlatırlar
patlatırlar mı 🙂

bundan sonrası yangından kalanlarıı toplamak olur hocamm

ücretliye başvurulduysa ve bu atamada giden olduysa bide oralar açılır 2 bin toplayabilseler bari

offff offf
2008 sıralamasında 13350. sıradaydım nasıl oluyoda atanamadım
Ümit dünyası yaş 26 oldu be vay ki vay
çoluk cocuga karıştık hala öğretmen olamadık vaybe
uykum kaçtı valla oysa dün ne hayallerle uyumuştum
47.648le atanamadım bütünleme mağduruyum tercih bile yapamadım🙁
sizce kasım veya şubat ataması olurmu arkadaşlar
arkadaşlar bende 62.721 ile atanamadım. 21. tercihi işaretlememe rağmen🙁 nasıl atanamadım çözemedim hala🙁
arkadaşlar bende atanamadım çok üzgünüm 38 hayırlısı olsun .
tomurcuk09 şunu yazdı:
arkadaşlar bende 62.721 ile atanamadım. 21. tercihi işaretlememe rağmen🙁 nasıl atanamadım çözemedim hala🙁
nasıl olur arkadaşım 48 ler bile atandı tercih hatası felanmı acaba
Allah seni bildigi gibi yapsın ACIKÖĞRETİM. 68 le tek dersten kaldım daha ne diim sana
aylin3 şunu yazdı:
AYLİN özel öğretim yöntemleri ONDA DA MI YANLIŞ SORU VAR MES.GELİŞİMDE DE 2 SORUDA ŞIKLARDA VER O YANLIŞLAR BUNLAR MI YAKTI Kİ BİZİ ARAYIP GÖRÜŞTÜN MÜ CANIM

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.