İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Atanamayanlar da buraya

ESMAGOKSU şunu yazdı:
Arkadaslar olurmu sizce acaba bizden kasimda kac kisi alirlar sabah okudugum habere gore 32 ilde kesin zorunlu egitim olmus 56.727 subatta da olsa gidermiyim acaba
o haberi 2 ay öncede gazetelerde okuduk haberlerde izledik ama sonuç ortada inşallah bu sefer sözlerinde dururlar ama benim pek umudum yok puanım 64.484
:36_3_12:
beren06 şunu yazdı:
76.237
72.296
71.220
71,154
69.480
68.830
66.240
66.165
65.212
atanamadııım...
64.527
64.484
64.269
63.681
63.195
63.275
63.93
63.58
62.617
62,487
60.209
60.160
59.9
56.727
55.600
benim puanım da 68,029.bende atanamadım.işin şu kısmı da kasımda alım olmucak diyorlar.yani olcakmısta.sözleşmeliler kadroya alınacakmış.biri memurlar nette böle duydugunu sölemiş.mantıklı da geldi.off biz kaldık mı ya.ne talihsizimmm
61 atanırmıyım acaba ne olur cevap yazın
arkadasım ücretli öğretmen alımı malesef durmadı daha dün yerleşen arkadaslarım var.o 10 bin atama da kadrolu olacak.büyük ihtimal ile de 10 bin sözleşmeliyi kadroya geçirecekler.yani bu şekilde 10 bin kadrolu alım yaptık dicekler.meb in yaptıgı dil oyunu.artık umutlanmaktan ve boşa çıkmasından dolayı yeterince yıprandım...
68 puanım ve atanamadım kasımda alım olmassa çok pşman olucam 21işartlemediğime
yaa bence alım yapmaları lazım çok acık varr okullar beni aradııı kimseyi bulamamış hala cocuklar gidemiyo okula
dilekt durduk yere atadıkları sözleşmelileri bu kadar aciliyet varken neden kadroya geçirsinler ki? tabi ki yeni atama yapıp açığı doldurucaklar. bu kadrolu olur, sözleşmeli olur ama olur. yeni alım gerek acilen. resmi yazıda ücretli öğretmenlerin görevlendirilmesinin durdurulması istenmiş fakat eğitim öğretimin aksamaması için tedbir alınması da istenmiş. o tedbir de ücretli öğretmen oluyo mecburen : ))) resmi yazı yeni gönderilmişken alabildikleri kadar tedbir alınacak 3-5 gün sonra zaten olmaz. lütfen morallerinizi yüksek tutun...
ücretli alımı durmuş, bizi atayacaklar arkadaşlar! aynı yazıyı okuyoruz. siz ne diyorsunuz. yaa şaşırdınız mı siz. olur olmaz şeyler yazıp, milletin kafasını da bulandırmayın!
hocam bende öle yapmaya çalışıyorum ancak.bi kere sözleşmelilere sizi kadroya alacagız diye verilmiş bir söz var.ikincisi ise size şöle deyim en basitinden bizim mahalledeki okulda bi tane kadrolu var 4 tane ögretmen ihtiyacı var ama meb ne yaptı okulu açık göstermedi.onun yerine ücretli öğretmen aldı olayı bitirdi.bütçe planlamasına göre devlet sözleşmeli alımını aldı kadrolu alımından da belki alır.ki ben zannetmiyorum.resmi bişiler lazım.ihtimaller üzerine konusunca umutlanıyor daha cok üzülüyoruz.hiç kimse üzülmemeli artık
offfffff patlıcam artık he ne olacaksa olsun artk da 🙁
bende 67,4 atanamadım ama bu 10 bınle cok umıtlıyım
herkese hayrlı olsun arkadaslar

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.