Ataması olanlar belgelerini ne zaman teslim edeceklerrrrrrrrrrrr

arkadaşlar bende ağrı milli eğitimi ve eskişehir mem aradım ikiside ağustosun 3.haftası kadrolu atama yapılacak o zaman sizinde işlemleriniz yapılacak dedi 3 fotoğraf,diploma,nüfus cüzdanı ve başvuru formu gerekiyor dedi ağrı mem ağustosta arıcam tarih vericekler ona göre gidicem artık

başvuru formu örneği nerden aldın....milli eğitimden vericekler mi yoksa netten mi buldun?

bize verilen eloktronik başvuru örneği hani meb den 2 .nüsha bize verilmişti ya arkadaşım o belge
üsküdar meb.den aldıklarım
1-diploma fotokp:noterli
2-Nüfus cüz.Fotokp
3-3 adet resim son 6 içinde çekilmiş
4-Mal bildirimi formu
5-adli sicil kaydı
6-Sağlık raporu ekler
bunları memur tanıdığım vardı bana ek 1ek2 ek3 diye verdi bunları yavaş yavaş hazırla dedi.Sağlık raporu alınmıyor eğer işlemler yapılırken memur herhangi bir durumdan şüpelenirse sağlıkla ilğili devletten rapor istiyorlarmış bildiklerim bu kadar atamalarda 10 ağustos gibi olacakmış:=))))

bize verilen eloktronik başvuru örneği hani meb den 2 .nüsha bize verilmişti ya arkadaşım o belge
üsküdar meb.den aldıklarım
1-diploma fotokp:noterli
2-Nüfus cüz.Fotokp
3-3 adet resim son 6 içinde çekilmiş
4-Mal bildirimi formu
5-adli sicil kaydı
6-Sağlık raporu ekler
bunları memur tanıdığım vardı bana ek 1ek2 ek3 diye verdi bunları yavaş yavaş hazırla dedi.Sağlık raporu alınmıyor eğer işlemler yapılırken memur herhangi bir durumdan şüpelenirse sağlıkla ilğili devletten rapor istiyorlarmış bildiklerim bu kadar atamalarda 10 ağustos gibi olacakmış:=))))

adlı sıcıle de gerek yok kı...elektronık formda adlı sıcıl kaydım bulunmamaktadır yazıyor o zaman gerek yok.

maviş_19 ve diğer arkadaşlarımııı tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallahh maviş arkadaşım bizim köye atanmışsın bende istedim ama puanım yetmedi malesef...

bende erzuruma atandım.il milli eğitimi aradım.söyledikleri ağustos ataması ile olacakmış.eee şimdiden başlatıpta para vermeyi devletimiz göze alamıyor maalesef .1-2 ay kar kardır diye bakılıyor.

acaba tam olarak ne zaman başvuruda bulunucaz bilen varmı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri