Atamalar neye göre yapılıyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan feriş1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@feriş1
Arkadaşlar ben atamanın neye göre yapıldığını anlayamadım.Diyelim ki ben urfay ı yazdım puanım 46.933.Şimdi benden başka yüksek puanlı tercih eden yok.Beni mi buraya atarlar yoksa benden puanı yüksek olan 26 yı işaretleyeni mi?

seni öğretmenim :)

Gerçekten mi inşallah mutlu olmak istiyorum artık...Evliyim çok güzel bir hayatım var ama atanamamak beni çok üzüyor:(

öğretmenim ben seni çok heyecanlandırıdım ama yüksek puanlı olan zaten ilk tercihlerine yerleşir...sonra sıra 26ya geliyor...ondann..çok üzülürüm yanlış bilgi verdiysem...puanında iyi öğretmenim ama doğudaki çok iyi olmayan okullar olur muhtemelen..

Kısmet bakalım bu olmazsa ağustos ataması olur inşallah çünkü çok çalıştım hayırlısı...

feriş öncelik sizindir tabiyi tercih yapmayan birisinin puanı 70 'de olsa atamazlar öncelik tercih yapan kişin indir.

inşallah destna arkadaşım umarı bu sefer olur valla bu atama yüzünden ağustos atamasını unuttum halbu ki ona da çok çalıştım

kesınlıkle seni.............

hayır arkadaşlar öncelik puanı yüksek olan kişinindir. olur mu hiç 26 yı işaretlediyse ve puanı yüksek se o kişi atanır. nasıl taban puan olacak o zaman direk itiraz eder yüksek olanlar yanılıyorsunuz

ama yüksek olan işaretlememiş ki....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri