Atama puani

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kardelen1976
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kardelen1976
SÖzleŞmelİ ÖĞretmen atamasinda okulÖncesİ kaÇ puanla kapatti.bİlgİsİ olanlar paylaŞirsa sevİnİrİm.

benim tercihlerimin açıklanmasında en son 73.200 var
tam olarak bilemiyorum ama

20 ERZURUM/YAKUTİYE/Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi 70.7420

Arkadaşlar Atama heycanını yaşayanlar paylaşalım başlığında hilal arkadaşımızın mesajından aldım.

Sanırım Hilal arkadaşımız Çocuk gelişimi öğretmeni.

Hilal arkadaşımız evet Çocuk gelişimi öğretmeni. Çocuk gelişiminde puanlar 69'a kadar düştü. Ama okuloncesi 73lerde kaldı bildiğim kadarıyla.

merhaba arkadaslar.benım puanım 72.373 acaba subatta sözleşmeli olurmu

hocam benımkıde 72.378 umutla bekliyorum

hayırlısı olsun hepmzn hakkında benimkide 72

71.357 benimde bi umudum var :)) Hayırlısı olsun arkadaşlar umarım hepimiz atanırız.

kacla kapattı bılgısı olan varmı

73,3 ile kapatmış

arkadaslar gercekten puanlarınız güzel subatta umarım olur ben agustosta atandım

arkadaişlar benim puanımda 73 .6 başlarda şubat ataması için umutluydum ama baktınızmı bilmem kontejan 282 eğer yanlış bakmadıysam kontejan bu bilmiorum artık sistem nasıl işler..ama şu varki sözleşmeli öğretmenlerimiz kadroya geçecek ve biz atama bekleyenler yerimizde sayacağız

glbn merhaba.282 kontenjan,2008 şubat atamasının kontenjanı.daha bu 2009 kontenjanı açıklanmadı.sözleşmeliler kadroya geçseler de,sözleşmeli açığına bizler yerleşebiliriz.ama umarım iyi bir alım yaparlar.benim de 73,415.umutlarımız hiç tükenmesin...

glbn merhaba.282 kontenjan,2008 şubat atamasının kontenjanı.daha bu 2009 kontenjanı açıklanmadı.sözleşmeliler kadroya geçseler de,sözleşmeli açığına bizler yerleşebiliriz.ama umarım iyi bir alım yaparlar.benim de 73,415.umutlarımız hiç tükenmesin...

haklısın yanlış bilgi edinmişim ..umarım fazla alım olur şubatta bizde artık rahatlarız hayırlısıyla atanman dileğiyle

Geçtiğimiz dönemlere göre alımlar daha azdı umuyorum ki bu farkı şubatta kapatırlar ve 282 kişiden daha çok alım olur.

Ayrıca bunu hak ediyoruzda geçtiğimiz yıl taban puan 70 ti ve o puanla alım oldu ama bu yıl sanki omayacak gibi üff

ben bu yıl hazırlanıyorum kpssye yazılanları okuyunca hiç hevesim ve umudum kalmadı:(:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri