Asker şarkısı arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elifsena2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.busenemiz.blogcu.com
@elifsena2
:36_7_8:arkadaşlar merhaba umarım bende aradığımı sizlerin sayesinde bulurum elimde aradığım müzikler vardı ama kaybettim şimdi 23 nisanda oynatacağım takla atn hoplayıp köpükten tugla kıran askerlerime uygun bir müzik arıyorum yaylalr yada tamamen ritmli hareketli bir müzik bide çalışan linkli üsküdara giderkende varsa elinizde cidden süper olur sevgi ve saygılarımla
cidden teşekkür ederim iyiki varsınız

:3613411xz:
ARKADAŞLAR MERHABA
BU SİTEDEN YETERİ KADAR FAYDALANMAYA MALESEF BU SENE BAŞLADIM AMA YİNEDE İYKİ BAŞLAMIŞIM DİYORUM GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN DEMİŞLER
YÖNETİCİ VE ÜYELERE CİDDEN TEŞEKKÜR EDERİM UFKUM AÇILIYOR SINIFIM DAHA DA GÜZEL OLUYOR HER GÖRDÜĞÜMÜ YAPAMAK İSTERYİNCE ARTI BİR YORGUNLUK OLUYOR AMA BUDA GÜZELL
ŞİMDİ GELELİM LAZIM OLAN ŞARKIYA
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE YAZIP CEVAP ALAMAMIŞTIM AMA OLSUN BELKİ ŞİMDİ ÇIKAR CEVABI
BEN JANDARMA KOMONDO KIYAFETİ GİYDİRİP HOŞ VE RİTMİK BİR ŞARKI YADA RİTM EŞLİĞİNDE TAKLA ATTIRIP KÖPÜKTEN STRAFORDON YAPTIĞIM KİREMİTLERİ KIRDIRIP BİR GÖSTERİ YAPMAK İSTİYORUM23 NİSANDA AMA BUNA UYGUN SÖZLÜ YADA SÖZSÜZ MÜZİK BULAMAMDIM..
EĞER YARDIM EDERSENİZ ÇOOOOK SEVİNİRİM EMEKLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

hocam ozel den mesaj yazdım sıze ama ? bendekı mp3 bı dans sarkısı aslında ama eglencelı ...kı forumda bı cok sarkı bulabılırsınız sozlu sozzsuz ..yıne de ısterssenız gonderebılırm

elifsena elimde 2 tane daha var..inat ettiler kopyalanmıyorlar.
tekrar deniycem..onlarda sözsüz..forumda daha önce yükleme yapmıştım bunları ama bulamadımm..

23 nisan için acil yaylalar yaylalar şarkısı arıyorum adresim ....................... yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri