AŞk mı PARA mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kzncnnet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kzncnnet
ssaassrrre

a)para
b)aşk
c)ikisde
d)hiçbiri

Yaşamak için sağlık gerek
Sağlık için beslenmek gerek
Beslenmek için para gerek
Para için iş gerek
İş için azim gerek
Azim için kararlı olmak gerek
Kararlı olmak için düşünmek gerek
Düşünen,kararlı olan ve çalışan insan için aşk zaten gelir diye düsünüyorum :)

aşk olmadan parayı napim...

tabikide aşk.

ama allah ikisinide verirse hayır denmez.

şimdi gerçekçi olmak lazım...artık öle bir devirde yaşıyoruzki eskisi gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef...maddi problemler herşeyi bitiriyor aşk ve sağlık gibi...o yüzden ben önce para para para diyorum...

şimdi gerçekçi olmak lazım...artık öle bir devirde yaşıyoruzki eskisi gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef...maddi problemler herşeyi bitiriyor aşk ve sağlık gibi...o yüzden ben önce para para para diyorum...

enişte duymasın sezin yanlış anlar sonra ama haklısın önce para öyle aşklar varki para yüzünden bitiyor.tabi para derken çok fazlası değil normal iki tarafı ne çıkar içine düşürsün e de muhtaç etsin..ama üstünlük aısından herzaman aşk olmalı.devir işte

aşk dolap doldurmuyor,elektirk faturası ödemiyor tabi sadece parada mutlu etmiyor ikiside....

maalesef katılıyorum.... aşıkken herşey aşılır gibi gözüküyor insana ama kesinlikle öyle olmuyor heleki erkeğin maddi sorunları varsaaa hiç olmuyorr...şunu hatırlatmak isterim erkeğin işleri iyiyse ilişkiside iyi olur.... yani para diyenlerdenim..

her ikisi tabiki...

ikisi birden bence aşkım da olsun yanımda,cebimde de param.böylesi en iyisi

Şair ne demis
Kod:
Aşk Dediğin 3 oda ßi salon kaloriferli evde olur
..................
Sonucda askla parayı karsilastirmak cok sacma parayla ßir seyi karsilastirmak icin ßu seyin hic ßir sekilde paramiktarina ßagli kalmadan satin alinamıyor olmasi lazim ßelli ßi parayla gunumuzde saglik dahi satin alinaßılıorsa ask herhalikarda satin alinir ...

ParAN warsa eğer ceBinde Aşık Olacak İnsan Çoqtur ÇEwrende ...

her ikiside olmalı bence tek başına malesef yetmiyor

AŞK VE PARA KARDEŞ ONLARI AYRI DÜŞÜNEMİYORUM :):):)zengin ve deliler gibi bana aşık VE BENDE ONA AŞIK OLAN BİR KOCA versin RABBİM AMİNNNNNNNNNNNNNN :):):)::))):):)

ben aşka inanmam aşk gelip geçicidir....
sevgiye inanırım sevgi yürekte daima kalıcıdır
sevgi yemek....
para ise yemeğin tuzu... :)

Yaşamak için sağlık gerek
Sağlık için beslenmek gerek
Beslenmek için para gerek
Para için iş gerek
İş için azim gerek
Azim için kararlı olmak gerek
Kararlı olmak için düşünmek gerek

aşkk ..ahhh aşkkk nerdesinnnn...kzncnnt harikasın..

Ask Ve Para Ikiside Olmassa Olmas

AŞK VE PARA KARDEŞ ONLARI AYRI DÜŞÜNEMİYORUM :):):)zengin ve deliler gibi bana aşık VE BENDE ONA AŞIK OLAN BİR KOCA versin RABBİM AMİNNNNNNNNNNNNNN :):):)::))):):)

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:

dogru söze ne denir ki:))

hayat sadece aşktan ibaret değil ki mutluluk sadece aşkla oluyosa evlilikten sonra aşk bitiyomuş haberiniz olsun sevgi var mesela Allah(cc) peygamber(sav) sevgisi anne baba sevgisi bunlar yeterli sağlıklıysan yediğin bir lokma ekmeği huzurla yiyorsan şükret ve mutlusundur yani dua edelim Allah (cc)helal lokma kazanacak iş ve ardından para versin bizde sevdiklerimizde huzurla yiyelim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri