Arkadaşlar yazıyı okuyun!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan casemine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@casemine
Arkadaşlar.. eğitim fakültesi mezunlarııçocukgelişimi sertifikası alarak okulöncesi öğretmeni olara (Memurlar.Net - Forum)arkadaşlar ben o seminere katıldım bu arada branşım sosyal ve sadece eğitim mezunları değil başvuran bütün lisans mezunlarına verilioo..yani benim aldığım seminerde 460 kişi kadar vardı.. ve bunların hiçbiri atanmamışş.. iiktisat işltme vs.. herbişe vardı.. bize yapılan açıklama da şu oldu: önce dediler sadece ücretli yapacksınız.. seminerin son zamanlarına doğru da dedilerki 2. öncelikli diye atanacaksınız... yani 2012 de 81 ilde de okul öncesi zorunlu olacak.. o zaman oluşacak açığı2. öncelikli şeklinde atama yapılabilirmiş

ALINTIDIR ARKADAŞLAR...ÜSTTEKİ ADRESE GİRİP OKUYUN DAHA NELERİ VAR...

bizim dava açmamız gerek pdr ciler gibiiiii.mezun olanlar değil asıl bu bölüme yeni girmiş mezun olacaklar dikkate alsınlar onlar yerine kimler atanacak.:hhf:

Allah yardımcınız olsun hocammmm... Neler var nelerrr

Böyle olacağı belliydi zaten.Bizi bu duruma düşürenleri allah ıslah etsin,bizler diplomamızla evde bekleyelim dışarıdan gelenler paşa paşa atansın:ggggdw:

arkadaşlar okulöncesi öğretmenin ataması bitmeden hiç bir bölümden öğretmen atayamazlar bu kanunen yasak zaten içiniz rahat olsun 1. öncelik diye bir şey var ama tabii bu görevlendirmlerin olmaması için de dava açılmalıdır önüne geçilmelidir.... işin iyice laçkasını çıkarttılar...

ne olacak bu halimiz bilen var mı bizler nazaman ve nasıl atanacağız artık yeter diye bağırası geliyo insanın allah sonumuzu hayır etsin

bu arad 1.öncelik olan bizler atandıkda 2.öncelikler kaldı hoş adamın torpilin vasa 3.öncelik bile atanır herhalde:hhf:

Arkadaşlar ,diğer sayfayada yazmıştım ama tekrar yazayım ben okulöncesi genel müd.mail attım .Hakkımızı aramak için,bir kaç sendikayada konu ile ilgili neler yapılabilir diye mail attım ,sizde boş durmayın lütfen..Hak arayana zor veriyorlar aramayana hiç vermezler meydanı boş bulduk zannetmesinler..

başlığı güncel tutalım........ okumayan kalmasın bakalım ne kadar kişiyizzz bu duruma üzülüp bir şeyler yapmayana çalışan

arkadaşlar bu haber bir söylentiden ibaret inşalalh böyle bir şey olmaz.olursa. çok kötü olur ben 3 yıl tekrardan lise okudum. 1 yıl staj yaptık okul öncesi öğretmenliğini kazandım derken olacak iş değil ya:ggggdw: yaptığım 1 yıl stajı 60 saat kursa denk bile değil . 4yıl geçse de bir an önce adansam

sibel hanım nerelere nasıl email atacayız adresi yazarmısın hakkımızı arayalım haklısın forumda arkdaşlar diğer branşların sadece ücretliolduğunu söylüyorlar ama türkiye ne olacağı belli olmaz

Arkadaşlar böyle yaptıkları için bölümümüzün önemi anlaşılmıyor ve gereken önemi tam görmüyor.ben okul öncesi öğretmeni olmayan insanların dahi ücretli öğretmenlik yapmasını istemiyorum.bu ne yaa işletme iktisat ya da diğer bölümdeki insanlar ne anlar 3 -6 yaş grubundan.çok kötü sadece üzülüyorum:(((

Arkadaşlar hadi birlik olalım... avukatlara soralım bu nasıl bi iştir yaaa ....hakkımıızı arayalım dava açalım ... site yöneticileri lütfen bize yol gösterin ...her telden kişilere bu bölüm de görev verilemez verilmemelidir...

maille filan olacak bişey değil pdr ciler derneği danıştay kararı ile kursu durdurmuş.bizimde böle yapmamız gerek yoksa sonumuz perişan arkadaşlar bu kurslar olduğu sürece bizden alım 2000 i geçmez.

amaç belli 2.öncelikmişmiş asıl amaçları kendi yandaşlarını okul öncesi kadrolarına yerleştirmek. arkadaşlar birlik olalım mahkemeye başvuralım geç kalmadan önlem almalıyız

valla arkadaşlar bizler okul öncesi öğretmenleri olarak diğer branş öğretmenleri gibi ne araştırıyor nede cesaret edip şikayetlerde bulunup davalar açabiliyoruz.bizler böyle yapıncada diğerleri vuruyor sırtımıza susturuyor.lütfen cesaretli olup davalarımızı açalım,şikayetlerimizi maillerle telefonlarla faxlarla bildirelim.kimseden adres almaya gerek yok.girin bakanlık sitelerine alın ulaşım adreslerini basın şikayetleri.yazın avukatlara hakimlere.lütfen burda konuşup dert paylaşmakla olmuyor.zamanımız boşa geçiyor.kuzu kuzu beklemeyelim hakkımızı diğer branşlara yedirmeyelim.yeri gelince bizleri "dadı" diye küçümseyenler şimdi mesleğimize göz dikiyorlar.hadi arkadaşlar hep beraber el ele verip bizde gücümüzü gösterelim.:emot19:

yarın denizlide seminer başlıyormuş haftayada istanbulda ....allahım sen aklımı koru yarabbim........

Ben bir yazı hazırladım Türk eğitim-Sen İsmail Koncuk'a mail yolu ile gönderdim. Ve gönderebildiğim diğer eğitim sendikalarına da göndereceğim ve başka önemli merciilere de yollayacağım. Göndermek isteyenler aşağıdaki yazı üzerinde istedikleri değişiklikleri yaparak göndersinler.. belki olumlu bir sonuç alabiliriz.

………………….. Dikkatine!

Bu yazıyı tüm Okulöncesi Öğretmenleri adına yazıyorum. Bildiğiniz üzere Ülkemizde Okulöncesi Eğitim seçilen pilot illerde zorunlu ve 2014 yılına kadar da tüm yurt genelinde zorunlu olacak. Ancak bununla birlikte uygulamaya konulan başka bir şey daha var ; MEB. birçok ilde Okulöncesi Eğitimi Öğretmenliği mezunu olmayan farklı branştaki eğitim fakültesi mezunlarına, lisans ve önlisans mezunlarına 60 saatlik seminerler düzenleyip Okulöncesi Öğretmeni sertifikası vermektedir. Ve bu sertifika ile de Okulöncesi Öğretmeni ünvanıyla görevlendirmeler yapılacaktır. Bizler bu meslek için 4 yıl okuduk bu işin tüm ayrıntılarını bu süreç içerisinde öğrendik, okulöncesi eğitim kurumlarında üniversite 3. ve 4. sınıfta staj yaptık. Fakat MEB. 60 saatlik bir program ile branş dışı kişileri Okulöncesi Öğretmeni yapacak.
7 yaş çok diye kampanyalar yapılıyor, Okulöncesi Eğitim zorunlu hale geliyor fakat okulöncesine verilen önem branş dışı kişilerle mi sağlanacak? Zihin gelişiminin en hızlı, beynin uyarıcılara en açık olduğu dönem okulöncesi dönemidir ve bu dönem çocukları bu işten anlamayan, bu işin eğitimini almamış kişilere mi emanet edilecek yazık değil mi çocuklarımıza?... Ve bizlere haksızlık değil mi?
Size bunu yazma nedenim ise şudur; bu uygulamanın önüne geçilmesi için yardımınızı bekliyor ve arkamızda olmanızı istiyoruz. Bu konuda ne yapılabilir, nasıl hareket edilir hiçbir bilgimiz ve destekçimiz yok. Zamanında PDR’cilere de aynı haksızlık yapılmış ve PDR Derneği dava açarak davayı kazanmışlar ve böyle bir uygulama kaldırılmış.Elimiz kolumuz bağlı, sınıflarımız Okulöncesi Öğretmenliği mezunu olmayan kişiler ile doldurulacak o yüzden bu aykırı uygulama son bulmalı…

Saygılarımla

Okulöncesi Öğretmeni

................................................

Bu yazının her yere iletilmesi gerek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri