Arkadaşlar tatiliniz nasıl geçiyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asos1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asos1907
:36897fd: arkadaşlar tatiliniz nasıl geçiyor.. ben hep evdeyim yatıyorum dinleniyorum.. komşularımla kahvaltı yapıyorumm.. hiç bir yere gidemedik.. malum eşim başka bir işle meşgul o çalışıyor...ssaassrrre
( kilitlemeyin yaa ne olurrr:36_3_12:)

bnde a.öğretime tekrar grmek için ders çalışıorummm=S

arkadaşkar benım tatıl ders calısmakla,staj dosyası hazırlmakla,dersaneye gıtmekle gecıyorr yanı sıızn anlayacagınız cok yogunnnn hepınıze ıı tatıllerr

benim için anlam ifade etmiyor:))))))
buğulu camlara yazı yazmak gibi bişey....geçip gidiyor:)

ayşeciim malum ben geçen sene nisan ayında tatile bir girdim pir girdim (doğum izni)
gerçi pek tatil sayılmazdı :)
şimdi kızımla son 10 günümün tadını çıkarıyorum
aslına bakarsan depresyondayım :(
her gün MEVA dan 4 saat nasıl ayrı kalırım diye düşünüyorum
işte benim tatilim çoluk çocuk değresif düşünceler ve foruuummmmla geçiyooorrr
ayrıca sen bol bol dinlen yat kalk keyfine baaakkkkk :))

ben bu tatilde özüme dönmeye çalışıyorum..
hayatımın dönüm noktası olacak kararlar için kafa yoruyorum...
insanlarla uğraşıyorum.
herkeze aççıklamalar yapıyorum.
borca giriyorum.
23 nisan,şenlikler için neler yapacağım konusunda kafa çatlatıyorum
ve
8 şubatı bekliyorum.
(çalışırken bile bu kadar yoğun değildim yaa)

arkadaşım sana hayırlı kararlar ve booolllll paralar kolay ödemeler ve bol bol rızık diliyorum...
bol rızık tüm arkadaşlar için geöerlidir :))

hocam tatilde test çözüyorum(malum dikey geçiş sınavına hazırlanıyorum)... :(((

tabiiki sadece test çözmekle kalmıyor aynı zamanda dinlenıyor geziyorumm da :)))

size ve bütün forum ailemize iyi tatiller diliyorum..:)))

canım kolay gelsin.. umarım dilediğin yerlerde olursun birgün..tabikide gezin dinlenin.. sizede iyi tatiller...

bende yatıyorum kalkıyorum sonra bir daha yatıyorum. :))
2. döneme enerji topluyorum.
tabiki her zamanki gibi yine forumsuz olmuyor...
ilk defa bugün dışarıya çıktım,şehir dışından çok yakın arkadaşım gelmiş İzmire,onunla görüştüm.
o olmasaydı yine çıkmazdım evden.
evim evim güzel evim diyorum bu tatilde..
(şimdilik)
zaman ne gösterir bilemeyeceğim...
:))

herkese iyi tatiller,bol bol dinlenmeler...
bende sizin gibi yat kalkk.. çok iioluyor ama...arkadaşınız iikide gelmiş baksanıza sizin çıkmaya niyetiniz yok:) bolbol dinlenin sefanız olsunnn..

bnde a.öğretime tekrar grmek için ders çalışıorummm=S
canım Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin.. inşallah kazanırsın.. yinede çok yorma kendini.. dinlen...
Bende ders çalışıyorum,yatıyorum kalkıyorum,maç izliyorum :D
ohhh tuba ne güzell .. şu maç olayını pek haz etmesemde... ii keyifler...

ben bu tatilde özüme dönmeye çalışıyorum..
insanlarla uğraşıyorum.
borca giriyorum.
23 nisan,şenlikler için neler yapacağım konusunda kafa çatlatıyorum
ve
8 şubatı bekliyorum.
(çalışırken bile bu kadar yoğun değildim yaa)
canım kendini fazlastrese sokmana gerek yok herşeyin hayırlısı... insanlara açıklamalar yapmak zorunda değilsin kasma kendini...ayyy canım şimdiden düşünme 23 nisanı yoksa geçen yılki gibi 8 oyunmu çıkarmayı düşünüyonn...aman amann...yorma kendini bu kadar.. sen hiç kimse için değil kendin için önemlisin canım... seni çok seviyorumm..

arkadaşkar benım tatıl ders calısmakla,staj dosyası hazırlmakla,dersaneye gıtmekle gecıyorr yanı sıızn anlayacagınız cok yogunnnn hepınıze ıı tatıllerr
umarım arada bir nefes alıyosundur... yorma kendini .. herşeyden önemlisi sağlık...

benim için anlam ifade etmiyor:))))))
buğulu camlara yazı yazmak gibi bişey....geçip gidiyor:)
canım neden ifade etmiyor...:) depresyondamısınn... inan hiç bir şey kendimizden önemli değil....

ayşeciim malum ben geçen sene nisan ayında tatile bir girdim pir girdim (doğum izni)
gerçi pek tatil sayılmazdı :)
şimdi kızımla son 10 günümün tadını çıkarıyorum
aslına bakarsan depresyondayım :(
her gün MEVA dan 4 saat nasıl ayrı kalırım diye düşünüyorum
işte benim tatilim çoluk çocuk değresif düşünceler ve foruuummmmla geçiyooorrr
ayrıca sen bol bol dinlen yat kalk keyfine baaakkkkk :))
eminecim iyi tatil yaptın...:) günde 4 ssat nedirkii hiç düşünme bile.. evin yakın zaten okuluna... dert etme.. 2. dönem çabuk geçiyor zaten... meva 2 saat uyusa 2 saat oyun oynasa bi bakacak annesi gelmiş... okulunuza kavuşun öğrencilerinizle kaynaşın bu size çok iyi gelecektir. yaşasınn okulumuzzzz....:36_7_8:

herkese iyi tatiller...

insanlarla uğraşıyorum.
bu kısım bana uydu alıp ekledim.bende aynı durumdayım.
acaba benim gibi şubat tatilini dinlenmek ve ders çalışmakla geçirmesi gerekirken gelen görücü ve misafirlerle zaman geçiren varmı merakeetimmm :)

kendinizi bu kadar kasmayın hocam hakkınızda hayırlısı olsun...dinlenin bolbol oksijen alınn iyi kararlar verinn...:36_3_12:

canım saolasın rahatladım biraz :)

yat kalk otur kalk:)))depresyona girmiş gibi evden hiç çıkasım yok eşime kalsa hergün gezmedeyiz ama ona uyacak hanım nerdeeee....tembellik diz boyu evimi bile temizlemeye yeni başladım.kafam karışık aslında tatil ii oldu kafamı ve kendimi dinliyorum ama annemide çok özlediğimi itiraf etmeliyim (ama gidemiyorum gitmemeliyim)

yat kalk otur kalk:)))depresyona girmiş gibi evden hiç çıkasım yok eşime kalsa hergün gezmedeyiz ama ona uyacak hanım nerdeeee....tembellik diz boyu evimi bile temizlemeye yeni başladım.kafam karışık aslında tatil ii oldu kafamı ve kendimi dinliyorum ama annemide çok özlediğimi itiraf etmeliyim (ama gidemiyorum gitmemeliyim)

canım bu erkeklerin hepsi aynı galiba ... gezmeyi çok seviyorlar...canım vücudun dinlenmek istiyor demekkii boşver temizliğide biraz daha dinlenn... annemsiz yaşayamayanlardansın anlaşılan... Allah onların eksikliğini göstermesin.. bende göremesemde sesini duymadan yaşayamıyorumm... :36_3_12: iyitatiller canım...

yat -kalk-gelen misafirleri ağırla.. biz hiç gidemiyoruz hep onlar geliyorrr :) tatile mi geldim anlamadım..??? pazarteside aile içi eğitim semineri var ona katılacam bir hafta , tatil benim içim kısa bittii ???? annemde benimle gelecek diyarbakıra, oleyy yemek yapmaktan kurulacammm... :) bende annesiz olamayanlardanım... Allah eksikliğini göstermesin... babayı kaybedince anneye daha çok bağlanıyorum....
herkese iyi tatiller.....

yat -kalk-gelen misafirleri ağırla.. biz hiç gidemiyoruz hep onlar geliyorrr :) tatile mi geldim anlamadım..??? pazarteside aile içi eğitim semineri var ona katılacam bir hafta , tatil benim içim kısa bittii ???? annemde benimle gelecek diyarbakıra, oleyy yemek yapmaktan kurulacammm... :) bende annesiz olamayanlardanım... Allah eksikliğini göstermesin... babayı kaybedince anneye daha çok bağlanıyorum....
herkese iyi tatiller.....
allah ayırmasın kolay gelsin seminerde

canım bu erkeklerin hepsi aynı galiba ... gezmeyi çok seviyorlar...canım vücudun dinlenmek istiyor demekkii boşver temizliğide biraz daha dinlenn... annemsiz yaşayamayanlardansın anlaşılan... Allah onların eksikliğini göstermesin.. bende göremesemde sesini duymadan yaşayamıyorumm... :36_3_12: iyitatiller canım...

ayşecim sorma anne dedğimde her seferinde burnumun direği sızlıyor:(((
tayfun okadar çok seviyoki az uyuyup hep sokakta gezebilir bu iştede bayağı usta hakkını yememek lazım en iyi şeklide gezer:)yarına temzilik bitecek inşallah ondan sonra biraz gezeriz sende kendine dikkat et bu aralar....

bende karnımdaki ufaklıkla uğraşıyorum...üff ne zormuş hamilelik,keşke tatil hiç bitmese.bayağı tembelleştim artık.günlerim daha çok eşimle tartışmakla geçiyo..sütünü içtin mi,üzümünü yedin mi,çok zıplama,üstüne yatma...aaaaaaaaaa....yemekten nefret ettim yaaa...
ama şuanda yalnızım bebişimle,babamız işte.dün doktor tahminen erkek dedi ama gelecek ay kesinleşirmiş.anlayacağınız arkadaşlar bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz biz...ve duruma bakılırsa bundan sonrada böyle olacak...hepinize iyi tatiller....

ahh ahh tatil neymiy rehabilitasyonda tatil diye bisimi var kıııı

aminnn hepimizee bcmmm

bende karnımdaki ufaklıkla uğraşıyorum...üff ne zormuş hamilelik,keşke tatil hiç bitmese.bayağı tembelleştim artık.günlerim daha çok eşimle tartışmakla geçiyo..sütünü içtin mi,üzümünü yedin mi,çok zıplama,üstüne yatma...aaaaaaaaaa....yemekten nefret ettim yaaa...
ama şuanda yalnızım bebişimle,babamız işte.dün doktor tahminen erkek dedi ama gelecek ay kesinleşirmiş.anlayacağınız arkadaşlar bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz biz...ve duruma bakılırsa bundan sonrada böyle olacak...hepinize iyi tatiller....

canım yaaa avatarındaki bebeğin çok tatlı yatıyor yaa bizim ultrason resminde henüz bişey belli değilssaassrrre aynen benim eşimde bezdirdi yeyeyeye... kolay gelsin hocam.. bulantılarınız ne durumda.. ben kötüyümmmssaassrrre
ahh ahh tatil neymiy rehabilitasyonda tatil diye bisimi var kıııı
ilkaycım kolay gelsin... yaz tatilinizdemi yok...ssaassrrre

canım yaaa avatarındaki bebeğin çok tatlı yatıyor yaa bizim ultrason resminde henüz bişey belli değilssaassrrre aynen benim eşimde bezdirdi yeyeyeye... kolay gelsin hocam.. bulantılarınız ne durumda.. ben kötüyümmmssaassrrre

bulantılarım çok arkadaşım yaaa..boğazım yara oldu artık...ama sadece sabahları oluyo...doktor normal dedi ilaç falan vermedi...seninde ALLAH yardımcın olsun çok zor....napalım başa gelen çekilir....:ggggdw:

1 hafta geçti ben bişey anlamadım tailden... ailemleydim boluda ilk gittiğim gün hasta oldum halada geçmedi... anlıycağınız bende yatarak geçiriyorum :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri