Arkadaşlar meslek liselilerin öss için hangi dersaneleri iyi sizce?

Puanları 18
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Aslı Döngel
ben ankarada yaşıyorum bikaç dersane araştırıcam bu hafta bana tavsiye edilen başkent güvenç,kampüs ve seçkinler bide yeni çizgi dersanesi sizce bizim için yani meslek liseliler için hangisi daha iyi başkent güvenç'in bildiğim kadarıyla meslek liselerine ayrı olarak sadece sınavda gireceği bölümlere çalıştırıyolar sizin böyle yapan başka bildiğiniz dersane var mı ankarada? yardımcı olursanız sevinirim:)

tşkederim inşallah bi tane bulabilirim iyi bir yer:)

ben sakaryaya gittim samsunda..Meslek lisesi için ayrı sınıftaydım..Sadece ilk bölüm konularını gördük..

çok tşkederim arkadaşlar bilginiz için oraylada bi görüşim ben hiloşş tşkederim:)

aslında haklısın tubacım dediğin doğru ama bide çalışıyorum bunun içinde baya zorlanıcam sanırım bazı dersaneler akşam kursları açmıo sorduklarım tabi şuanlık öle dioylar ama daha araştırıyorum:(

arkadaşım eğer sözel bölümü seçiceksen ki (çocuk geliş.öğrt) dersaneye gerek yok derim.çünki sözel derslerini kendi başına da çalışabilirsin.. söz. netlerin yüksek olduktan sonra mat yapmana bile gerek yok ..tabi ea dan girceksen mat öğrenimi ii olan dersaneleri seçebilirsin..fem ve final...

başkent güvenç dersanesine yazıldım bide ek kontenjanı denedim hayırlısı inşallah hakkımızda

ben istanbulda kültür dersanesine gittim arkadaşım.2006 öss de sistem değişmişti ama bizim dersane o zaman meslek liselilere ayrı sınıf açmıştı ve kültürde diğer dersanelerde pek olmayan bişey var.sabahtan akşam 19 a kadar kütüphane hocalarıyla taklıdığın konu veya soruları çalışıyosun.gideceğin dersaneye sorman gereken en önemli şey özel etüt lerinin olup olmadığı. kültür dersanelerinin ist şubelerinin hepsinde var bu etüt anlayışı. bazı dersaneler meslek liseliyim deyince yüzüne bakmıyorlar o yüzden inş iyi bi dersane bulursun...

bende ankaradayım ve kampüs dersanesine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri