ArkadaŞlar kpss gİrİŞ belgesİ gelmeyen varmi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mertkaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
bu dönem çok çalıştım umarım bir aksılık olmaz giriş belgem bi gelse

arkadaşım son 3 güne kadar bekleyip bağlı olduğun ösym bürondan çıktısını alabilirsin.üzülme arkadaşım

ya arkadaşlarr ösym den girip sizdede işlemleriniz başarıyla tamamlanmamıştır diyomuu benmde gelmedii sitede öle yazıooo,bende çıldırıcam o yazıyı gördükçee ösym bürosuna söyledim bilemem giremezsin sınava dediii

benimde hala gelmedi istanbul,osym nın sayfasına baktığımda sınav merkezi atamanız henüz sonlanmamıştır diyo ben bişey anlamadım

ya arkadaşlarr ösym den girip sizdede işlemleriniz başarıyla tamamlanmamıştır diyomuu benmde gelmedii sitede öle yazıooo,bende çıldırıcam o yazıyı gördükçee ösym bürosuna söyledim bilemem giremezsin sınava dediii

benimde oyle diyo nasıl yanı sınava giremezsiniz okadar emek çöpe mi gidicek yanı bukadar basit mi tamamen osym nın hatası

arkadaslar benım de yenı geldı ama gecen sene gelmemıstı.Allahtan ankaradayım da zorluk cekmedım ama bı kuyruk vardı anlatamam.turkıyenın dört bı yanından belge almaya gelmişler.
bu nası iş anlam veremedım.yazık ya

benım de bugun geldı arkaaslar k.çekmece

arkadaşlar benım de giriş belgem gelmemişti bu gün gidip üsküdar osym den aldım

arkadaşlar benim de eglmedi benim yerima arkadaşım gidip alsa verirler mi acaba bürodan? şehir dışındayım yarın dönücemm

Giriş belgeleri gelmeyen arkadaşlar girişbelgelerinizi 3 tl karşılığında ÖSYM bürolarından alabiliyorsunuz....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri