Arkadaşlar kötü haber yeni mezun olacaklar müracaat edebiliyorlarmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kargı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kargı
selçuk üniversitesinden akademisyen bir arkadaşımla az önce konuştum.4.sınıfların mezuniyet törenleri olmuş bu haftada büt sınavları başlamış yani diplomaları sözleşmeli müracaata yetişiyor.ayrıca şubat ayından beri 3. ve 4. sınıflar devlet okullarında ücretli öğretmenlik yapıyorlarmış meb'den gelen talimatla cümlemize herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar

Hocam 4.sınıf mezunları başvuranıyor sadece 4.sınıfta tekrara kalanlar başvurabilir onlar ancak ağustosta sınavdan sonra başvururlar.

ben tek dersten kalmıştım şimdi mezun oluyorum ttercih yapabiliyorum degilmi.kafam karıştıda

arkadaşlar biz sesimizi çıkarmazsak daha çok kişi atanır üstümüze ben 2005 ten beri bekleyeyim vatandaş mezun olur olmaz atansın şubat ataması temmuza kayarsa olacagı budur

arkadaşlar hepinize teşekkürler maillere ve telefonlara devam bu mücadelemiz çocuklarımız,geleceğimiz için

teşekkürler civcivcik,bende de sınav merkezi belli değil.demekki istanbula henüz sıra gelmedi.bakalım ,daha zaman var nasıl olsa..

bu arada ; geçen sınavda başıma gelenler gelince korkuyorum açıkcası,sınavdan birgün önce hala sınav belgem gelmemişti.ösymnin bürosunu aradık bulduk,binbir rezillik,sıra,kuyruk falan..aldık neyse belgeyi,eve bir geldik belge gelmiş.sınavdan birgün önce ve öğleden sonra.yuh yani..

ya ne tartışıyosunuz.kısmet olmadan kimse atanamaz istersen yüksek al.bu kadar birbirinizi kırmaya değermi.sen başvurunu yap.olursa olur.olmazssa kimseyi rencide etmeye kimsenin hakkı yok.4.sınıfların mezun olup atması kabul edilirse bu arkadaşlara kızmaya gerek yok.düzene kızın.birisi forma girip birbirinizle böyle yazıştığını görse güler.niye biribirimize düşüyoruz.şu sözü unutmayalım.benim için istediğinin iki katını allah sana versin.sanırım bu söz herşeyi açıklıyor....

arkadaşlar alım çok deniliyor anladığım kadarıyla herkese nasip olacak düşelim şu diplomaların peşine hiç olmazsa diploma nolarını alalım birleşelim bir yolunu bulalam

bir numara vermiş arkadaşın biri mezun olunca arayın yardımcı olalım demiş 0222 330 81 77

Lütfen tartışma olmadan yazışalım.Bazı mesajları bu yüzden silmek zorunda kaldım.Başarılar...

teşekkürler hocam gerçekten insanın siteye giresi gelmiyordu.

teşekkürler selçuk hocam.

evet arkadaşlar bende araştırdım...4.sınıfı tek dersten tekrar yapanlar başvuru yapabiliyor...ben 4.sınıfı tek dersten tekrar yaptım..2008-2009 eğitim öğretim yılında mezun durumda olduğum için ve kpss ye 4.sınıftayken girdiğim için başvuru yapabiliyorum..bu senenin mezunları gecen sene 3.sınıfta oldukları için mezun durumda olamadıkları için temmuz atamasına basvuru yapamıyorlar...ancak 2010 kpss ye girdikten sonra yapabiliyorlarmış milli eğitim müdürlüğü öyle söyledi...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri