ArkadaŞlar hİÇkİmse tercİhlerİnİ yazmasin lÜtfen!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kargı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kargı
kusura bakmayın ama kimseye güvenemez oldum!! lütfen tercih ettiğiniz okulları yazmayın.millet puanlarını şişirip şaşırtmaca yapmayı amaçlıyor kafa karıştırıyor.BUNU DAHA ÖNCEKİ ATAMALARDA DA GÖRDÜK NİTEKİM.bu kadar yüksek puan aldıysa eğer hesaplasın o zaman!!!!madem yüksek puan aldı yazdığımız il sayısından çıkarır nede olsa aşağı yukarı nerelere gideceğini!!!artık iyi niyetimizi kullanmalarına izin vermeyelim.sadece illeri yazalım arkadaşlar ve kaç tane o ile tercih ettiğimizi olur mu?

kusura bakmayın ama kimseye güvenemez oldum!! lütfen tercih ettiğiniz okulları yazmayın.millet puanlarını şişirip şaşırtmaca yapmayı amaçlıyor kafa karıştırıyor.BUNU DAHA ÖNCEKİ ATAMALARDA DA GÖRDÜK NİTEKİM.bu kadar yüksek puan aldıysa eğer hesaplasın o zaman!!!!madem yüksek puan aldı yazdığımız il sayısından çıkarır nede olsa aşağı yukarı nerelere gideceğini!!!artık iyi niyetimizi kullanmalarına izin vermeyelim.sadece illeri yazalım arkadaşlar ve kaç tane o ile tercih ettiğimizi olur mu?

haklısın

çok haklısın arkadaşım ne çok yüksek puan varmış hayretler içinde izliyorum doğrusu en iyisi uzaktan seyredip beklemek cuma günü herşey belli olacak zaten hakkımızda hayırlısı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri