Arkadaşlar gazeteye çıkacağız lütfen yardımm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vuslat110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@vuslat110
ARKADAŞLAR OKUL OLARAK GAZETE VE DERGİ ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUZ GAZETE VE DERĞİ İÇİN NE GİBİ ÇALIŞMALAR YAPA BİLİRİZ.FARKLI DÜŞÜNCELERİ TECRÜBELERİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINA İHTİYACIM VAR.DEGERLİ FİKİRLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM:thumbsup:

okul oncesiyle ilgilimi? bizim okulda (ilköğretim okulunda yani) çıkıyor ama okul oncesiyle ilgili değil genel bir dergi . sizin çıkartmak istediğinizde böyle bir dergiyse içeriği vs hakkında yardım etmeye çalışırım

öğrencilerin resimleri eklenebilir...
onlara özgü şiirlere, hikayelere, anılara yer verilebilir...
deyimler veya atasözlerinden çıkardıkları anlamlar eklenebilir...
sınıf içi faaliyetlerinizi ekleyebilirsiniz...

Öğretmenler anılarını yazıp ilgiyi toplayabilirler. çocukluklarını kendilerine zarar vermeden anlatabilirler.haftanın başarılı çocuğu seçilebilir.veli görüşmeleri yapılabilir.
kolaylıklar, bol fikir ve başarılar dilerim!

Çocukların etkinliklerinden örnekler örneğin resim,gezi(tiyatro,sinema,ev ziyaretlerinden kesitler.....)Şarkı ,şiir ayrıca bir drama etkinlik örneği,çocukların fikirlerinin alındığı eğlenceli mini anketler olabilir bu anketleri çocuklara uygulayabilirsiniz öğretmetmenlerden bazıları örneğin rehber öğretmen bir eğitici bülten yazısı çocukların muhteşem resimleri gerçi bütün resimleri muhteşemdir seçmekte zorlanabilirsiniz.Ayrıca sınıfta yaşadığınız komik bir o kadarda düşündüren konuşma anları kullanılabilir bir sayfasında tekerlemeler,veli etkileşimi kullanılabilir arkadaşım seçenek çooooook.size kalmış

valla bu sitenin bu yönünü çok seviyorum düşünce paylaşımı çok güzel yaaaa

dergi eğer okuloncesine yönelik olacaksa okuloncesi hakkında kısaca bilgi verilebilir...çocuklar için yararı ve önemi üzerinde durabilceğin bir yazı ekleyebilrsin...arkadaşlar herşeyi söylemişler.. başarılar..

Ben de bağımsız anaokulunda görev yapıyorum ve biz de böyle bir dergi çıkarma aşamasındayız.
mesela velilerimize kağıt gönderdik. "Bir dergi çıkarırsak içeriğinde neler olmasını isterdiniz ?" diye ve emin olun çok değişik fikirler geldi ve bu konuda değer verip onlara danıştığımız için de çok mutlu olmuşlardı..
Tavsiye ederim olumlu sonuç veriyo...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri