Arkadaşlar ek alım kesin....Herkes puanını bu başlığa yazsın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahar81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@bahar81
:36_15_4:benim puanım 45.518 özel okulda çalışıyoruz. İki arkadaş daha var 38.940 ve 42.390

benimde 45,504 herkese bol şans

arkadaslar bısey sorcam mesla sozlesmelı olarak atandık.pekı es durumundan nasıl gelebılırız veya kac sene sonra

insanların puanlarıya gülünmez dalga geçilmez ne yaşadığını siz bilemessiniz onun için çok ayıp belki sınavda sorunu vardı böyle denilmez

canım benim ben atandım puanımda 65 ti iyi değilid ama yine atandım ama senin gibi kimseye yuhlamadım yanlış olduğunu belirtim aşalayıcı bir dil kullanmadım

44.685 hepimize bol şans

ben hep girerim canımcım

yazılanları okuamk tabikide hakkım umarım hepiniz atanırsınız o 0 puan çekenlerde atanır

empati hocam biz seni biliyoruz atandığın halde hala burada olman da ayrıca güzel bi çok arkadaş atandı ve biz atanmayanları unuttu herkes kendi gemisini kurtarma peşinde valla hem kimin ne dediği de önemli değil sen o arkadaşa aldırma biz neler gördük bu sitede boşveeeer...

puanım 44 790 bana gelinceye kadar kaç kişi vardır acaba nasıl öğrenebiliriz

benimde puanım 39 ne yani sınav anındaki kimse bilemez arkadaşım bak 21 puanla rehberlikçiler kadrolu atanıyor sen onlara yuh de asıl

empati hoca atandı ama hep bize yeliz hocama diğer arkadşalrıa yardımcı oldu siz urda herhalde yeni olduğunuz için bilmiyorsunuz atanan hangi arkadaş yüzümüze baktı bu foruma girdi.

evet ya yuh nedemek sanki hanımefendinin aldığı puan kaçta birbirimizi kırmayalım lütfen

Valla kimse kimseye yuh demesin biz 47 lerle atanırken başka bölümlerin eleştirilerine maruz kalmaktan muzdaripken şimdi bizim rehberlikcileri 20 lerle atanıyorlar diye eleştirmemiz çok yanlış olur hangi bölümden ihtiyaç varsa puanda o derece düşer durum sadece bundan ibarettir ne kadar ihtiyaç o kadar az puan...

okdar hırslanmışımki size anlatamam inek gibi ders çalışıyorum arada bir yazılanlara bakıyorum bu sene olmayacak ibliyom ama illaki ağustosta güzel günler olucak bunu inanıyorum canı gönülden ha haziarnda ha ağustosta sadece sabır arkadaşlarım

kusura bakmayın arkadaşlar tamam puanım yüksek değil 39 onunda yuh demesi sinirlendirdi beni.sınav anımı bilemez ki nasıl geçti ben ister miydim o puanı almak yüksek alır atanırdım dimi.38 yuh diyo 21 ne der bilmiyorum bir an çıktı ağzından özür dilerim sizden o kişiden değil ama lütfen az puan aldık diye bizi küçük görmesin

boşverin birbirinizi yemeyin, eğer ek alım olur da,653 kişi daha sözleşmeli giderse bu gidenler son şanslılar olacaktır.Ağustosda kadro puanı 70 in üzerinde kalır.Bir daha da 70 in altına inmez. Anlayacağınız sözleşmeli gideceğiniz yerlere çakılı gideceksiniz.Tercihlerinizi öyle yapın ki,uzun zaman gittiğiniz yerden dönemeyeceksiniz.

2009 da en mağdur olan grup,14 eylülde sözleşmeli görevlendirilenler oldu.Daha göreve başlamadan benden 30 puan alttakiler benim atanamadığım yere geldi.HAKKIMI HELAL ETMİYORUM SEBEP OLANA...ne aralıkta ne haziranda ailemin bulunduğu ile kadro verilmiyor.Ağustosda yeni mezunlar işin içine girecek,benden yüksek puanlılar yine benim yerime dolduracak atanmak istediğim ili...o yüzden puan sıralaması yapıp durmayın burada ,tercihlerinizi iyi yapın Allah'a da şükredin...görüp göreceğiniz bayram bu çünkü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri