Arkadaşlar çok çok önemli cezalı durum ile

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sude75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sude75
Ben bugün milliegt tercihlerimi onaylatmaya gittim daha önceki kasım atamasında atanıp büte kalıp okuluna gitmeyen 2 arkadaşla karşılaştım bunlar atandikları halde büt yüzünde gidemediler şimdi sınıf geçip tercih yapıyorlar bu nasıl iş anlayamadım bunu ögrenebileceğimz bir yer varmı lütfen cevap yazın!!!

Okulunu tamamlamadan atana bİlmelerİ tabİ İlgİnÇ bİr durum ? Ama hak yerİnİ bulmuŞ sanirim haklari yanmiŞ okulu bİtİrdİklerİ İÇİn tekrar baŞvuru yapmiŞlar asil sorun Şİmdİ nasil tekrar tercİh yapiyor olmalarindan zİyade okulu bİtİrmeden nasil tercİh yaptiklari ve atandiklari aklim ermedİ vallaha

Okulunu tamamlamadan atana bİlmelerİ tabİ İlgİnÇ bİr durum ? Ama hak yerİnİ bulmuŞ sanirim haklari yanmiŞ okulu bİtİrdİklerİ İÇİn tekrar baŞvuru yapmiŞlar asil sorun Şİmdİ nasil tekrar tercİh yapiyor olmalarindan zİyade okulu bİtİrmeden nasil tercİh yaptiklari ve atandiklari aklim ermedİ vallaha

arkadaşım onlara nasıl tercih sayfası açıldı nasıl tercih yaptılar anlamış degili acaba kuradamı 1 yıl cezalı durumdasınız çıkar

arkadaşlar o durumda tercih yapıyolar meb onaylıyor sonrasında meb yazı geliyor atandı gitmedi diye sonra o arkadaşları arıyolar oşekilde devam ediyo illaki ortaya çıkıyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri