Arkadaşlar bu şarkıyı bilen var mı??

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@öğretmen19861
kırmızı burnumla, kocaman göbeğimle güldürmek için sizleri koşarım koşarım...palyaço dur, palyoça düş, palyoço kalk, palyaçoooooooo... diye bir palyaço şarkısı elinde bu şarkı olan arkadaşlar varsa gönderebilirler mi? sunumda kullanmak için arıyorum... ilgilenirseniz çok sevinirim.... formu aradım ama bulamadım ...

bu şarkıyı kimse bilmiyor mu???

üzgünüm ben hiç duymadım ama eğer istersen başka palyaço şarkılarım var.....

Aklımda var ama sözleri bilmiyorum senin için hemen araştıracağım bulduğumda eklerim...

çok teşekkür ederim arkadaşlar... Eğer bulup eklerseniz çok sevinirim... ben de araştırıyorum bulursam göndericem.. Çünkü hareketleriyle beraber oynandığında çocuklar çok eğleniyo...

ben hiç duymamıştım

yarın size göndereceğim hocam

kırmızı burnumla, kocaman göbeğimle güldürmek için sizleri koşarım koşarım...palyaço dur, palyoça düş, palyoço kalk, palyaçoooooooo... diye bir palyaço şarkısı elinde bu şarkı olan arkadaşlar varsa gönderebilirler mi? sunumda kullanmak için arıyorum... ilgilenirseniz çok sevinirim.... formu aradım ama bulamadım ...

arkadaşım bu şarkıyı buldun mu banada lazım bu şarkı, bulduysan eğer lütfen bana da gönderebilirmisin teşekkürler

bend istiyorum şimdiden teşekkür :))

her yerde bu şarkıyı arıyorum bulursam yardımcı olmaya çalışcam özellikle veli sizin için arıyorum...

mrb arkadaşlar bende DİK DUR KARDEŞİM ADLI ŞARKIYI ARIYORUM.AMA BULAMIYORUM.VARSA GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ................adresine.tşekürler

Bende bende çok merak ettim bu şarkıyı,istiyorum,lütfeeeeen

Malesef bulamadım bütün arkadaşlarımaa sordum olmadı:(

Dik dur dik dur kardeşim koy ellerini belinee
Sallan sallan kardeşim sonra eller yerine
Kollarını öne uzat sonrada yukarıya
Çevir çevir kardeşim sonra eller yerine
Sol ayağın ileri sağ ayağın havaya
Haydi kuşlar gibi uç mutlu ol bu yuvada

DİK dur dik dur kardeşim koy ellerini belinee
Sallan sallan kardeşim sonra eller yerine
Kolları yana uzat sonrada yukarıyaa
Çevir çevir kardeşim sonra eller yerine
Zıpla zıpla kardeşim
El çırp el çırp kardeşim
Yaşa yaşa çok yaşa sağlıklı ol kardeşim....

Şarkının adı jimnastik şarkısı diye geçiyor bulamayışımız ondanmış :)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri