arkadaşlar bilen yardım edebilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DuyguY.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@DuyguY.
Çocuk gelişimi 11. sınıf öğrencisiyim üni hakkında bilgi almak ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 2 yıllık geçiş nasıl oluyor bilen verdır belki ya da 2 yıllık okul öncesi hangi üniler var ???

Çocuk gelişimi 11. sınıf öğrencisiyim üni hakkında bilgi almak ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 2 yıllık geçiş nasıl oluyor bilen verdır belki ya da 2 yıllık okul öncesi hangi üniler var ???

Neden 2 yıllık istiyorsunuz ki anlamadım .daha önünüzde sınava çalışmak için yeterli bir zaman var ygs de gereken puanı alarak okul öncesi öğretmenliği okuyabilirsiniz.
2 yıllık çocuk gelişimi bölümünün . hangi üniversitelerde olduğuna ösym.gov.tr den bakabilirsiniz . program kılavuzundan .
ve 2 yıllık için sınava girmenize gerek yok yerleştirmede okul puanı kullanılıyor ..
.

Zeynep öğretmenime katılıyorum ayrıca 2 yıllık okul öncesi öğretmenliği diye bir bölüm yok çocuk gelişimi var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri