Arkadaslar bı bakınnnnnnn???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkevser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kkevser
slm arakdaslar ben bu yıl lıseden muzun oluyorm ygs ye gırdım dersaneye gıtmemıstım sonuc pek parlak degıl acaba 2 yıllıga gecız yapmalımıyım yoksa dersaneye gıdıp 4 yıllık ıcın mı ugrasmalıyım...cok kararsızım lutfen fıkırlernızı paylasınnn

arkadaşım bence 2 yıllığa gideceğine (o)iki yıl çalış ve dört yıllığı kazan ama inşallah böyle yapmana gerek kalmadan bu sene 4 yıllığı kazanırsın =)
Allah gönlüne göre versin=)

tskr ederım cvp ıcın yenıden dersaneye gıdıp çalışmayı dusunuyorum olmassa ama gene kafam karısık....2 yıllık olsa mı dıye ????

sen bilirsin tabikide 2 yıllığı seçince okurken sınava hazırlanıp 4 yıllık kazanabilinir mi bilmem (tabi sende bir yıl kaybım olmasın diyorsun ve haklısın)
sınavının kötü geçmesine üzüldüm =(

arkadaşım bende bu yıl sınava girdim. benimde pek iyi değildi pek umudum yok yani ben tekrar çalışmayı düşünüyorum 4 yıllık olana kadarda vazgeçmeyeceğim. bence sende böyle düşün çünkü 2 yıllık okuduktan sonra bu defa tamamlamak için tekrar bir sınava daha girmen gerekecek.

bu yıl yine zor sorulmuş sorular arkadaşlar..
genel olarak pek iç açıcı değil herkesin sınavı o yüzden pek belli olmaz..
sıralama daha önmli zaten..
2yıllık mezunlara artık öğretmenlik hakkı verilmeyecek bunu biliosunuzdur umarım..
bence 4yıllık için çabalayın derim..:)

cvplarınız tskr edrm bakalım sonuclar ne gosterecek..umarm herke ıstedıgı sonucu alabılırrr :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri