Arkadaşlar acil okuyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elfida14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elfida14
arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama memurlar nette bir başlık var önemli olduğunu ve birlik olmamız gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.oö cine uyum programı varmış eğer dilekçe mail vs. fazla olursa ek ders alıp diğer branşlar bizim bölüme atanabilirmiş diye saçmalıklar var ben oraya öfke14 olarak gerekenleri yazdım şimdi bi oö ci olarak sizlerden destek bekliyorum.böyle bi durumda birlik olalım ve pdr ciler gibi hakkımızı arayalım.bu olay mezunları olduğu kadar mezun olacak oö cileride ilgilendiriyor.desteklerinizi bekliyorum

Elif arkadaşım yazını memurlar netten okudum.Bende çok sinirlendim.Facede grup kurmuşlar herkesi haberdar ediyorlar.Bende şikayet ettim.Bize yapılmayan hakaret kalmadı çünkü..Bende bütün öğretmen arkadaşlarımın atanmasını istiyorum ama birbirimizin hakkını yiyerek değil!!Aynı şey kendi branşlarına yapılsa kıyameti koparırlar.Bizde facede grup kuralım karşı çıkalım bu yapılanlara..Bu gidişat hiç iyi değil...

YÖK başkanın gereksiz ve yersiz açıklaması. Bunları düşünmek bile eğitimimiz adına utanç verici bir girişim olur. Devletimiz bu denli aciz değildir. Sadece yanlş ve yersiz politikalarla Eğitim Alan Öğretmen adaylarıımız mağdur durumda... Bu konud birlik ve dirlik olmalıyız.ü

Değerli Arkadaşlar Biz Türk Eğitim-SEN olarak Ankarada Eylem Yptık. Ataması yapılamayan ve kadro sözü verilip tutulmayan sözler için. Ama destek alamıyoruz. Herkes Diyorki tamam arkanızdayız. Alana iniyoruz çok az. Sessiz insanlar demokratik yollarla Sesin duyurmazlarsa Zulüm ve Adaletsiz uygulamalar, KPSS hırsızlıkları son gaz devam eder. HEpimizin amacı ortada... Devletimize milletimze zararlı birşey yapmıyoruz ama bunları yaparken de sizlerden destek istiyoruz...

rose arkadaşım teşekkür ederim.ama hiç kimse kalmamış heralde bu forumda destek verecek.eskiden bu forum ne kadar hareketli ve duyarlı idi.atandı herkes ve unutuldu gitti galiba yaşananlar.neyse duyarlı kişilere teşekkürler.

Arkadaşlar birlik olalım ve ne yapılması gerkiyorsa yapalım facede bir grupta biz kuralım gerekirse ben bu konuda yardımcı olabilirim bunun dışında da ne yapılacaksa ben varımm artık dur demeliyiz kendini bilmezlere!...

Bu konuda yapılan hiç bir çalışma göremiyorum çok yazık

CEVAP: Hayır. Rehberlik öğretmenine daha fazla ihtiyacımız var.

SORU: Peki o zaman sosyoloji ve felsefe öğretmenleri neden atanmıyor diye çok yoğun istek var. Onların atanmaları da önümüzdeki süreçte mümkün mü?

CEVAP: Başka branşlardan öğretmen ataması gerçekleştiğinde, asıl branş öğretmenleri yargıya gidiyor. örneğin daha önceki dönemde Türki Dili Edebiyatı mezunları Türkçe öğretmenliğine atandı. Konu yargıya intikal etti ve atamalar iptal edildi. Aynı durumun bu konuda da yaşanmasını istemiyoruz.

31.10.2010

bu eski bir yazı. fakat, ancak yargı bu işi çözer... uyumayın arkadaşlar dava açıp bir şeyler yapalım... zamanınsa sınıfçıların başına gelenler bizimde başımıza gelecek!!!

bu konuyla ilgili dava açıldımı neden site yönetimi bu konuyla igilenmiyor ya da ilgileniyorda biz mi bilmyoruz.Usta ögreticlik dava açılıp hemen açılıp iptal edildi neden bu konuyla ilgili aynı dava açılmıyor

arkadaşlar bölümü edebiyat tarih vb olan yaklaşık 15 kişilik grup staj programları dahilinde yaklaşık 1 ay önce bizim okula geldiler yani gerçekten böyle birşey var.hemde çok kısa bir kurs görmüşler.ben sinirden tepki olarak muhatap olmadım ama zannedersem kadralu değil de vekil öğretmen konumunda çalışabileceklermiş..

arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama memurlar nette bir başlık var önemli olduğunu ve birlik olmamız gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.oö cine uyum programı varmış eğer dilekçe mail vs. fazla olursa ek ders alıp diğer branşlar bizim bölüme atanabilirmiş diye saçmalıklar var ben oraya öfke14 olarak gerekenleri yazdım şimdi bi oö ci olarak sizlerden destek bekliyorum.böyle bi durumda birlik olalım ve pdr ciler gibi hakkımızı arayalım.bu olay mezunları olduğu kadar mezun olacak oö cileride ilgilendiriyor.desteklerinizi bekliyorum

arkadaşlar bu eğitimi alan diğer branşlar bizim branşımızda vekil öğretmenlik yapabiliyorlar. kadrolu atama yok onlar için bizim branşımızda benim bildiğim bu. Bizim asıl çözmemiz gereken konu 2 yıllık mezunların ücretli öğretmenlik yapması. aslında bizim bölümümüzde çok fazla açık var fakat 2 yıllık mezunlarla bu açıkları doldurdukları için biz madur oluyoruz. bunun bir caresi olmalı. gerekirse usta öğreticiliğe açıldığı gibi üçretli öğretmenlerede dava açılsa olurmu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?
neler yapabiliriz?

hocam branslar bırbırıne karıstı.bizde yakında matematık öğretmenliği yaparsak hiç şaşırmayın.okulöncesi farkli bir barnstır ve herkes yapamaz ama bunu bılmıyorlar ne yazık kı...:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri