Arka Sokaklardaki Gaf

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkilk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@ilkilk
arkadaşlar bana da arkadaşım anlattı, izlemedim ama avukat rolündeki ırmak ünal erkek arkadaşı olan komisere saf biri olmadığını belirtmek için ben anaokulu öğretmeni değilim avukatım demiş.'Sizce ne demek istiyor?1

o anlatan arkadaş benim...:))) bir televizyon ekranlarında aşağılanmadığımız kalmıştı, o da sonunda oldu.. diziyi izlemiyorum ama tesadüfen reklam arasında açmıştım.. o diyolağa denk geldim... bir daha da asla reklam arasında bile açmayı düşünmüyorum...

ya bende sizin dediğiniz gibi düşündüm önce.sonra bunu demek istememişlerdir ne şekilde söylemiştir diye düşündüm..açıkçası bende sıkılıp açmıştım ve o bölüme denk geldim.karşısındaki çocukça konuşuyor.ben anasınıfı öğrencisinimi dinliyorum bazında söylediğini anladım.alında orda ilker inanoğlunun çok saçmaladığını anlatmaya çalıştı.
temennim benim anladığım gibi olmasıdır.

ya bende sizin dediğiniz gibi düşündüm önce.sonra bunu demek istememişlerdir ne şekilde söylemiştir diye düşündüm..açıkçası bende sıkılıp açmıştım ve o bölüme denk geldim.karşısındaki çocukça konuşuyor.ben anasınıfı öğrencisinimi dinliyorum bazında söylediğini anladım.alında orda ilker inanoğlunun çok saçmaladığını anlatmaya çalıştı.
temennim benim anladığım gibi olmasıdır.

diğer türlüyse gülerim :)) (tabi küçümseme bazında)

izlemedim ama eğer kötü manada ise bu ne terbiyesilik yaa....bir dizilerde aşağılanmadığımız kalmıştı oda tamam daha ne eksik olsun...

Arkadaşlar birilerinin sizin mesleğiniz hakkındaki söylemlerini neden bu kadar takıyorsunuz anlayamadım.Hem izlemeden yorum yapmak çok saçma geliyor.Anaokulu öğretmenlerine veya diğer branş öğretmenlerine maalesef kimse o kadar değer vermiyor.Ama önemli olan bizim değer vermemiz.

arkadaşlar dizinin o bölümünde salak falan denmek istemedi..sadece nurpetek hocamın dediği gibi karşısındaki çocuk gibi davranınca öle dediiiii...yani "benim işim çocuklarla uğraşmak değil" demek istedi..

yanlış anlamalar olmuş heraldeki kanal d sitesinde açıklama yapmışlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri