Aöf

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@metal gülücük
açık öğretimde dersler nasıl oluyor bilen var mı bazı dersleri normal ünide görebiliyormussun ama tam bilmiyorum ve de burs imkanı var mı acaba bilen varsa cevaplayabilir miii ???

okulöncesi öğretmenliğinde bütün dersler uzaktan verilmekte canım..
normal üni.de ders görenler iktisat ve işletme okuyanlar için birkaç ders veriliyor..
burs imkanı da yok

Neslihan sen okuyorsun sanırım.Dün farklı bir konu başlığı altında da yazmıştım.Ya bu üçüncü sınıf matematik ve fen öğretimi dersini nasıl yapıyorsunuz?Bana zor geldi.Resmen matematik dersi yani.

evet okuyorum ama daha 2.sınıfa yeni geçtim..:)
matematik ve fen öğretimi dersiyle ilgili pek birşey bilmiyorum ama temel matematiğim iyidir..
valla hiç bilmiyorum mecbur çalışıp yapıcaz başka çare yok :)

Neslihan sen okuyorsun sanırım.Dün farklı bir konu başlığı altında da yazmıştım.Ya bu üçüncü sınıf matematik ve fen öğretimi dersini nasıl yapıyorsunuz?Bana zor geldi.Resmen matematik dersi yani.

hocam ben bu sene mezun olucam inşallah büte kalan dersimi verebilirsem size şöyle söyleyeyim fen ve matematik dersinden korkmanıza hiç gerek yok .sadece kitabın adında matematik geçtiği için tedirginlik veriyor biz sözelcilere ama hiç de korkulacak bir ders değil.şimdiden başarılar herşey gönlünüzce olsun...

hocam ben bu sene mezun olucam inşallah büte kalan dersimi verebilirsem size şöyle söyleyeyim fen ve matematik dersinden korkmanıza hiç gerek yok .sadece kitabın adında matematik geçtiği için tedirginlik veriyor biz sözelcilere ama hiç de korkulacak bir ders değil.şimdiden başarılar herşey gönlünüzce olsun...

Halime Hocam tşk ederim.Kitabı biraz inceleme fırsatı buldum.Oran orantı,İntergaller galan vardı.Hiç yapamadığım şeyler.Haliylede korktum.Biz okul öncesindeki öğrencilere anca toplama çıkartma öğreteceğiz doğrusu biraz abartılmış gibi geldi.İnşallah bizde 4. sınıfa geçtiğimiz günleri görebiliriz.Sizin için hayırlı olsun hocam....

evet okuyorum ama daha 2.sınıfa yeni geçtim..:)
matematik ve fen öğretimi dersiyle ilgili pek birşey bilmiyorum ama temel matematiğim iyidir..
valla hiç bilmiyorum mecbur çalışıp yapıcaz başka çare yok :)

Hayırlısı hocam :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri