aöf oölp kapatılacak mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozlem_vatan_cg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
arkadaşlar, bu konuyu merak ettiğim için, üniversiteyi aradım...bilgi veremeyeceklerini (!) söylediler ...sanki devlet sırrı, hayret birşey !

bilmiyorum ki, dahili numaradan okul öncesi öğretmenliği bölümünü aradım ama bu cevabı aldım... ilginç !

Enteresaaaaannn..! Valla çok merak ediyorum neler olacak bu yıl

Aöf hakkımız elimizden alındı. Okulöncesi öğretmeni olmuş ve bu yolda aday duyarlı insanlar olarak elele verip; aöf ün kapatılması ve ek puanların kaldırılması kararına karşı çıkmalı, hakkımızı aramalıyız.

Kız meslek lisesi mezunu, halen okumakta olan yahut 2 yıllık mezunu ve öğrencisi tüm arkadaşlarım.
Bu duruma sessiz mi kalacağız? Elimizden alınan bu hakka razı olup susacak mıyız?
Birkaç ay içerisinde hem bizlere verilen ek puan kaldırıldı, hem de aöf bölümümüz kapatıldı. Bu mağduriyeti asla haketmiyoruz.

Lütfen bu ülkenin duyarlı yurttaşı, gençleri olarak sessiz kalmayalım. Hakkımızı arayalım. Herbirimiz elimizden ne geliyorsa dilekçeler yazıp ilgili makamlara iletelim.
Gerekirse hakkımızı mahkemelerde arayalım ama yeter ki mağduriyetimize karşı sessiz kalmayalım lütfen.

[TD="width: 182"][/TD]

[TD="width: 873"] [/TD]

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri