AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği Programı'nda Değişiklik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esra82
arkadslar ben bı duyum aldım ne kadar dogru bılmıyorum bızı yök'e baglayıp ders sayısı ve stajlarla ılgılı degısıklıkler yapılacakmış bu konuyla ılgılı bılgısı olan varmı?ben tam anlamıyla arastırıp daha detaylı yazarım ....eger sızlerınde bu konuyla ılgılı duyumunuz ya da bılgınız vvarsa paylasırsanız sevınırım.... :36_11_12:

zaten yök e bağlı anadolu üni değil mi

evet dolayısıyla bizde yök e bağlıyız.

o zaman yöke direkt bağlamak diye bişi olamaz

Yök e bağlanmak ne demektir=) Zaten Anadolu Universitesi bünyesinde bir bölümseniz eğer bu doğal yoldan YOK e bağlı olmak demektir. Sizin ders ve staj olayınızı ayarlayanda zaten Yok tur. Yani okul kafasından ders belirlemiyor YOK un uyguladığı ders ve staj programını görüyorsunuz.

arkadaşlar stajlarda değişiklik olacakmış. ama şöyle; artık staj dosyası hazırlamıcaz herkezin şifresi olacak planları ve uygulama raporlarını verdikleri şifre ile herkes kendi alanına yükleyecek. onlar ordan kontrol edeceklermiş. geçtiğimiz haftalarda dekan açıkladı bunu.

yani biz denek mi oluyoruz:( inş bizim için hayırlısı olur!!

arkadaşlar stajlarda değişiklik olacakmış. ama şöyle; artık staj dosyası hazırlamıcaz herkezin şifresi olacak planları ve uygulama raporlarını verdikleri şifre ile herkes kendi alanına yükleyecek. onlar ordan kontrol edeceklermiş. geçtiğimiz haftalarda dekan açıkladı bunu.

Bu şimdi biizm işimizi mi kolaylaştırıcak ?? Nası etkiler bisi?

Kırtasiye işi yapmayacaksınız daha ne olsun. Çok şanslısınız!

ewet orası oyle yoke baglı üni. bılıyorumda ders sayısında ve stajlarda degişiklık olacak galiba ama ıyı yondemı kotu yondemı etkıler onu bılmıyorum ??????

Birleştirilmiş dersler var. Yoksa tüm dersleri alıyorsunuz. Kanımca en fazla birleştirilmiş dersleri ayırıp ders sayısını çoğaltabilirler. Örneğin gördüğümüz matematik ve fen öğretimi dersi; matematik ve ayrıca fen öğretimi dersi olarak ayrılır ve konular dahada detaylandırılır. Onun dışında her hangi bir değişklik yapmazlar. Çünkü diğer lisanslarla aynı şuan yapılanlar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri