ben bu sene ygs girdim ve ygs5 puanım 296 2 yıllık yüksek okulmu yoksa acık ögretimmi karar veremiyorum. örgün egitim ile acık ögretimin arasında bir fark varmı sanırım kpssde de önemli degilmiş ne yapacagımı sarsırdım:S
hayır hocam aöf 4 yıllık bir lisans programıdır.örgün eğitim ile arasında bir fark yoktur sadece derslere gitmeyip sınavlara giriyorsunuz.örgün eğitimlerle bi afrkınız yok sizinde değiniz gibi kpss de puanı yüksek almak o kadar.ben bu sene ygs girdim ve ygs5 puanım 296 2 yıllık yüksek okulmu yoksa acık ögretimmi karar veremiyorum. örgün egitim ile acık ögretimin arasında bir fark varmı sanırım kpssde de önemli degilmiş ne yapacagımı sarsırdım:S
canım yeni puanlama sistemi hakkında bir bilgim olmadığı için bu konu hakkında bişey söylemem yanlış olur kusura bakmahocam benim de ygs 5 puanım 240 açık öğretim okulöncesi eğitim öğr istiyorum okul puanım ise 88 ve cocuk gelişimi mezunuyum fakat istediğim bölüme girebilir miyim bilemiyorum bilgin varsa yardımcı olabilir misin tesekkurler
canım bak sen gel bu kadar kişinin sözünü dinle sonra inan bizlere dua edeceksin iyi ki dinlemişim diye hiç 2 yıllığı falan karıştırıp puanını heba etme direk hiç düşünmeden aöf tercih et.eğer örgünler tutmuyorsa! arkadaşların dediği gibi çalışarak da deneyim kazanmış olursun ve buda ilerde senin çok işine yarar kadrolu çalışmaya başladığında hiç bir zorluk yaşamazsın sonuçta mesleğin hakkında bir birikimin olurteşekkü ederim cevabınız için.
Ama hala kafamda bi dolu soru var:S
2 yıllığa girip dgs ile 4 yıllıga gecsem dgs sınavı cokmu zor oluyo alan derslerindenmi oluyo yoksa matemktk türkçe felanmı oluyor?
yada 2 yıl yüksek okul okuyup 2 yılda başka bölüm okuyup tamamladıgımda 4 yıllık okulöncesi diplomasımı alıyorum?
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hakkında hayırlı olan karar budur bizlerde çok sevindik senin adına bizlerle paylaşırsın artık herşeyicevaplarınız için çook teşekkür ederim kararımı verdim kafamda sorular vardı ama sizin sayenizde netleşti aöf gidip hemde çalışıcam inşallah hepinize tşkr ederimm![]()
bekliyoruz bizler de canıminş hayırlı olan budur. sizede çok teşekkür ediyorumtabi paylaşırım sizlerle şimdiden başlıyorum hocam
![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!