aöf mi 2 yıllıkmı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _merve_ank_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_merve_ank_
ben bu sene ygs girdim ve ygs5 puanım 296 2 yıllık yüksek okulmu yoksa acık ögretimmi karar veremiyorum. örgün egitim ile acık ögretimin arasında bir fark varmı sanırım kpssde de önemli degilmiş ne yapacagımı sarsırdım:S

ben bu sene ygs girdim ve ygs5 puanım 296 2 yıllık yüksek okulmu yoksa acık ögretimmi karar veremiyorum. örgün egitim ile acık ögretimin arasında bir fark varmı sanırım kpssde de önemli degilmiş ne yapacagımı sarsırdım:S
hayır hocam aöf 4 yıllık bir lisans programıdır.örgün eğitim ile arasında bir fark yoktur sadece derslere gitmeyip sınavlara giriyorsunuz.örgün eğitimlerle bi afrkınız yok sizinde değiniz gibi kpss de puanı yüksek almak o kadar.

hocam benim de ygs 5 puanım 240 açık öğretim okulöncesi eğitim öğr istiyorum okul puanım ise 88 ve cocuk gelişimi mezunuyum fakat istediğim bölüme girebilir miyim bilemiyorum bilgin varsa yardımcı olabilir misin tesekkurler

teşekkü ederim cevabınız için.
Ama hala kafamda bi dolu soru var:S
2 yıllığa girip dgs ile 4 yıllıga gecsem dgs sınavı cokmu zor oluyo alan derslerindenmi oluyo yoksa matemktk türkçe felanmı oluyor?
yada 2 yıl yüksek okul okuyup 2 yılda başka bölüm okuyup tamamladıgımda 4 yıllık okulöncesi diplomasımı alıyorum?

bence hiç düşünme arkadaşım direk aöf ni tercih et hem okur hem çalışırsın aynı zamanda tecrübe edinmiş olursun bi farkı yok nede olsa.

bencede hiç düşünmede aöf yi tercih et. ben şuanda aöfde 2. sınıfım hem kreşte öğretmenlik yapıyorum hem okulumu bitiriyorum gayet memnunum. 2 yıllığa gidip işini zorlaştırma boşuna.

hocam benim de ygs 5 puanım 240 açık öğretim okulöncesi eğitim öğr istiyorum okul puanım ise 88 ve cocuk gelişimi mezunuyum fakat istediğim bölüme girebilir miyim bilemiyorum bilgin varsa yardımcı olabilir misin tesekkurler
canım yeni puanlama sistemi hakkında bir bilgim olmadığı için bu konu hakkında bişey söylemem yanlış olur kusura bakma :(
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz...

teşekkü ederim cevabınız için.
Ama hala kafamda bi dolu soru var:S
2 yıllığa girip dgs ile 4 yıllıga gecsem dgs sınavı cokmu zor oluyo alan derslerindenmi oluyo yoksa matemktk türkçe felanmı oluyor?
yada 2 yıl yüksek okul okuyup 2 yılda başka bölüm okuyup tamamladıgımda 4 yıllık okulöncesi diplomasımı alıyorum?
canım bak sen gel bu kadar kişinin sözünü dinle sonra inan bizlere dua edeceksin iyi ki dinlemişim diye hiç 2 yıllığı falan karıştırıp puanını heba etme direk hiç düşünmeden aöf tercih et.eğer örgünler tutmuyorsa! arkadaşların dediği gibi çalışarak da deneyim kazanmış olursun ve buda ilerde senin çok işine yarar kadrolu çalışmaya başladığında hiç bir zorluk yaşamazsın sonuçta mesleğin hakkında bir birikimin olur ;)

cevaplarınız için çook teşekkür ederim kararımı verdim kafamda sorular vardı ama sizin sayenizde netleşti aöf gidip hemde çalışıcam inşallah hepinize tşkr ederimm :)

cevaplarınız için çook teşekkür ederim kararımı verdim kafamda sorular vardı ama sizin sayenizde netleşti aöf gidip hemde çalışıcam inşallah hepinize tşkr ederimm :)
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hakkında hayırlı olan karar budur bizlerde çok sevindik senin adına bizlerle paylaşırsın artık herşeyi :)

inş hayırlı olan budur. sizede çok teşekkür ediyorum :) tabi paylaşırım sizlerle şimdiden başlıyorum hocam :D

kesinlikle aöf .... :)
YILLAR SONRA HAYIR DUALARINI ALIRIZ İNŞ YÖNLENDİRMEMİZ İLE

merhaba ben son sınıf lise ögrencisiyim ygs sınavına girdim ve istedigim puan gelmedi yani puanımı iyi degil ama benım kafam cok karısık bazıları dıyor kı okul öncesi acık ögretım yok dıye bazıları var dıyorlar kafam karıstı ama yazılarınız okudugumda oldugunu anladım şimdi ben staj goruyorum ve gordugum yerde inş. allahın izniyle calışmaya başlıyacagım ama benim 2 yıllık gazı unıversıtesi oluyor ama birde acık ögretim şimdi benim ne yapmam gerekıyor ? yardımcı olursanız cok sevıncem

Merhaba ben Aöf Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıfı okuyorum yani bu seneye kadar bu bölüm vardı. Bundan sonra Aöf de Okul Öncesi Öğretmenliği var mı? yok mu? sorun için gördüğüm en son haberi paylaşayım seninle.

05.04.2012 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında Alınan Kararlar.

a)Yükseköğretim Genel Kurulu’nun 09.02.2012 tarihli toplantısında alınan öğretmenlik programlarında açık veya uzaktan eğitim sistemiyle lisans programlarına öğrenci alınmaması hususundaki kararı da dikkate alınarak 2012-1013 eğitim-öğretim yılı da dahil olmak üzere Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde yer alan Okul Öncesi Öğretmenliği ile İngilizce Öğretmenliği programları ile öğrenci alan mevcut uzaktan eğitim öğretmenlik programlarının öğrenci alımının durdurularak kapatılmasına,

b) Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen ihtiyacı olan Okul Öncesi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ,Özel Eğitim Bölümü öğretmenlikleri, İlköğretim Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği ikinci öğretim programları hariç Eğitim Fakülteleri bünyesinde yer alan diğer alanlardaki mevcut ikinci öğretim programlarının kapatılmasına, kapatılan alanlarda yeni ikinci öğretim programlarının açılmamasına,
c)Yeni pedagojik formasyon sertifika programları açılmamasına ve daha önce açılmasına izin verilen programların da mevcut öğrencilerin işlemleri bittikten sonra kapatılmasına, karar verilmiştir.

En son bu yazıyı okudum. Ancak 2012 kılavuzunda Açık Öğretim Okul Öncesi Öğretmenliği yer alıyor yani şuan öğrenci alınacak mı alınmayacak mı bilemiyorum:(

:( bilgileriniz izin cok teşekkür ederim inş.ögrenci alınır cook sagolun tekrardan :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri