Aof mezunlarına kpss ayrım varmı

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aglayan bulutlar
arkadaşlar kpss alımlarında aof oöe mezunlarına ve orgun mezunları arasında kodlama ayrımcılıgı varmı meb ögretmen alımlarında bızlerle orgunlerı ayrımı tutuyor bı fıkrı olan varmı benım duyumlarıma gore aof ve orgunlerı atamalarda ayrı tutuyorlarmış kadro acarken aof ve orgun dıye ayırlarmış kodlamları ble farklıymış kpss alınan puana gore atamalar yaparken orgun dıye ve aof dıye ayrım yapılmışbi fikri olan varmı?

tsk ederim arkadaslar

canımsın tam yılını hatırlamıyorum ama sanırım 4 5 yıl kadar önce tc meb ile anadolu ünvtesi arasında bir sözleşme vardı bu ise;belli bir süre kpss sonucunda aöf mezunları örgün mezunlarına göre atamalarda öncelikliydi ve bitirildi.bunun yerine örgün ve aöf mezunları aynı haklara sahip oldular

Kodlama ayrımı var. Ben aöf mezunu kadrolu öğretmenim. Ve atandım. Atanmada kpss üstünlüğü önemlidir. Burada ki kodlama atanma konusuyla değil. Hangi okulu bitirdiğinle alakalı. mesala anadolu üni. mezunu 2 kişi olsun. Bunlardan biri örgün diğeri aöf. İkisinin kodları farklıdır. Yani bunun atanmayla ilgisi yok. Hangi okulu mezunusun onunla ilgili

hocam çok tşk ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri