AÖF katkı kredisi alanlar harcı ne kadar ödüyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serdilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@serdilan
Arkadaşlar bana katkı kredisi çıkmış.Bu katkı kredisinin bahar dön. ödeyeceğiz harçları da etkilediğini duydum.Yani katkı kredisi kazananlar harcı 30 tl ödüyolarmış..A:13:ma bankaya gidiyorum sistemde 250 tl vermeniz gerekiyor,deniyor.nasıl oluyor bu??

hocam noterden onaylatmanız gerekiyordu bildiğim kadarıyla normalde ne kadar harç yatırıyordunuz

En başta burs çıktıktan hemen sonra noterden gerekli işlemleri yaptım..normalde 250 ödemem gerek..

hocam kyk ile görüşün.işlemleri yaptırdıysanız sorun olmaması lazım.

Peki hocam..tşk ederim..

rica ederim hocam

Fatih hocam bugün birebir büroyla görüştüm bu konuyla ilgili.bana dedikleri şey:bizim üniversite için geçerli değil!sadece burs verilir,harç yine 250 tl verilecek dendi!

hocam siz açıköğretim mi okuyorsunuz?

ewt.açıköğretim..

açıköğretimde katkı kredisi yok bildiğim kadarıyla ondan dolayıdır.kyknın sitesindede öyle yazıyor

vala hocam ben bizzat kyk sitesinden baktım katkı kredisi kazandınız diyor.sanırım özel durumu olanlar için veriliyor.çünkü aöf okuyanlara burs verilmiyor!

aynen öyle hocam özel durumu olanlar alabiliyor.

vala fazla uğraşmak istemedim bugün gidip harcı yatırdım:)Anadolu üniv. katkı kredisi alanların harcını etkilemiyor! dediler bana,kabullenip harcı yatırdım:))

hayırlısı olsun hocam

Tşk hocam..hepimiz için hayırlısı olsun:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri