Aöf den diplomasını alan arkadaşlar okusunlar lütfen önemli duyuru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan husnehusne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@husnehusne
mezun olup diplomasını alan arkadaşlar da 2009 kpss sınavında 4. sınıfta oldunu ispat edicek belgeyle başvurularını onaylatmaları gerekiyor belge bürolardan çekilen faksla kişinin adresine geliyor acele etmeniz lazım ki belge yetişsin bazı ildeki müdürlükler belgeye gerek yok diyorlar ama klavuzda kesinlikle bu belgeyi istiyor ispat edemedikleri takdirde başvuruları onaylansa bile iptal edilecek acele edin arkadaşlar ve belgenizi alın sakın o belgeyi almamazlık yapmayın elinizde bulunsun son gün o belge istenirse açıkta kalırsınız belge kargoyla geliyor haberiniz olsun herkese duyurun yoksa atanamazsınız ben faks çektim belgem gelecek

bürolar bu belgeyi vermiyor onun için eskişehire sizin adınıza faks çekiliyor belge kargo ile adresinize gönderiyolar onun için zaman lıyor acele edin

hocam milli egitimdenmi bürodanmı fax çektirecegiz

ya kendin çekiyosun dilekçe yazıp yada bürodan çekebilirsin farketmez adresine geliyo zaten kargoyla büradan almayacaksın yani

ya kendin çekiyosun dilekçe yazıp yada bürodan çekebilirsin farketmez adresine geliyo zaten kargoyla büradan almayacaksın yani

siz başvurunuzu yaptınızmı arkadaşım.bide a.ö.f ye yazdığın dilekçenin örneğini buraya koyabilirmisin?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri