Aöf 'de Çalışma Sisteminiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nuray Çetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Yazi Tahtasi GÜzelmİŞ

süpermişş hemde eglenceli glb:)))))

ilk umut var arkadaşım ona bak birde netten takip edebilirsin kitap tanıtımlaranı

ben nete baktım ama ilk umutun muratın kitaplarını bulamadım daha önce egemle çalıştım değştirmek istedim aradım ama kitapçılardada başka yayınevinin kitabını bulamadım bulamadım

yok ıcıcık sadce egem var glb bıldıgım kadarıyla bende murat yayınlarınkını begenıordum ama artık basmıormusss:((((üzgünm bnde bulamadm:((

arkadaşlar hangi yayın evinden faydalanıyorsunuz.ben 1 sınıfta murat acıkögretim kullandım cok faydalandım fakat 2.sınıfta muratın yoktu egem aldım ama acıkcası pek faydasını görmedim.sizler neler kullanıyor neleri tavsiye ediyorsunuz simdiden tesekkürler....

arkadaşlar ben yardımcı kitabı ankarada buldum egem yayınlarının

piyasada yardımcı kitaplar satılıyor mu hala:0:0 bursada hiç bir yerde kalmamış yardımcı kitaplar

arkadaşlar merhaba ben bu sene mezun oldum sakarya ünv. benim kardeşimde açık öğretim okuyor 2 sınıfta. ama biraz zorlanıyor bu konuda neler yapabiliriz. konyalı arkadşalar varsa kardeşimle görüşmeleri daha iyi olur;ama yoksada sorun değil en azından nasıl çalışması konusnda yardımcı olursanız sevinirim.

ben deneyim kullanıyorum ama yalnızca yardımcıdan çalışırsanız yetmez okulun kitaplarıyla paralel çalşmak lazm bence ...

ben çalışma sistemini daha oturtamadım maalesef.kreşte pek fırsatını bulamıyorum.yalnız sınava bir ay kadar bi süre kaldığından dolayı yavaştan yavaştan ter basmaya başladı:)çocukların uyku saatinde 2-3 saat okulun kitaplarını okuyup önemli yerlerin altını çizerek onları deftere not alıyorum ilk senem olduğu için soruların çoğunluklu nerelerden çıktığınıda bilmiyorum..deneyimli arkadaşların tavsiyelerini beklerim..

öğrenme portalından baksana orda var geçen senenin bulabilirsin. insan yorgun oluncada çalışamıyor.hem sınav nisan da yani 2 ay var. sağolsun buradaki arkadaşlar bana çok yardımcı oldu bende 1. sınıfım. üst sınıf arkadaşlar da olmasa naparız bilmem:)

ben sakarya hendekliyim burada oturan arkadaşlar varsa ortak çalışabiliriz. böyle daha verimli olacağına inanıyorum. bilgi paylaşımı ne dersiniz?

arkadaşlar konuya gösterdiğiniz ilgi için sonsuz teşekkürler...
bende yardımcı kitaplara ulaşamadım, okulun verdiklerine de hamilelik yüzünden çalışamadım
ama büte kalmadan geçtim :)

Arkadaşlar zaman zaman kitap da önemli bulduğum yerleri not alarak,o konuda geçmiş yıllarda çıkan soruları çözerek konuları tamamlamaya çalışıyorum.

Arkadaşlar zaman zaman kitap da önemli bulduğum yerleri not alarak,o konuda geçmiş yıllarda çıkan soruları çözerek konuları tamamlamaya çalışıyorum.

iyi yapıyosun yazarak daha akılda kalıcı oluyor ...bazen bende yazıyorum önemli yerleri.

geçmiş bi kaçyılın sorularına çalışınca daha kolay geçtim bunu geç farkettim ama işime çok yaradı tarih hep o sorulardan çıktı mesela fen ve matematik de öyle bazı dersler özellikle geçmiş yılların aynısını soruyolar bence çalış kaybın olmaz hem test çözmüş olursun çalış bana dua edeceksin :))) bende yardımcı kitap bulamadım??? allah hepimize kolaylık versin özellikle kpss de :((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri