AÖF 3.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Neslihan KOÇ
evvet arkadaşlar 1 ylı daha geride bıraktıık :)
umarım bu yılımızı da başarıyla atlatırız :)
bu sene stajımız da var ve ücretli olarak çalışan arkadaşlarımız da..ayrıca yeni sisteme geçtik umarım zorlanmayız ki hiç sanmıyorum ben :)
hepimize şimdiden kolay gelsin diyorum :)
:21:

Yeni eğitim öğretim yılında başarılar Neslihan hocam :)

teşekkür ederim zeynep hocam sana da başarılar diliyorum :)

teşekkür ederim . 2. sınıf nasıl hocam zor mu ? dersler falan değişecekmiş :15:

merhaba hocam :) bende 3.sınıfa geçtim bu sene internetten araştırdım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. bu sene staj görmemiz gerekiyormuş okulu kendimiz mi buluyoruz yoksa aöf mi yünlendiriyor. bu sene çalışmayı düşünüyordum özel okulda görev yapsam stajımı çalıştığım okulda göstersem oluyor mu acaba bilginiz varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim..saygılar...

teşekkür ederim . 2. sınıf nasıl hocam zor mu ? dersler falan değişecekmiş :15:

zeynepcim 1.sınıfa göre zorlancaksın kitaplar filan kalın gelecek ama çalışılınca geçiliyor hiç sorun etme :)

merhaba hocam :) bende 3.sınıfa geçtim bu sene internetten araştırdım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. bu sene staj görmemiz gerekiyormuş okulu kendimiz mi buluyoruz yoksa aöf mi yünlendiriyor. bu sene çalışmayı düşünüyordum özel okulda görev yapsam stajımı çalıştığım okulda göstersem oluyor mu acaba bilginiz varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim..saygılar...

evet stajımız var ve okulu aöf belirliyor. hocam özel okul olayını tam bilmiyorum ama ücretli öğretmenlik yapabilirsiniz devlette..

zeynepcim 1.sınıfa göre zorlancaksın kitaplar filan kalın gelecek ama çalışılınca geçiliyor hiç sorun etme :)

Ne yapalım oturup çalışacağız. tüm derslerden geçmem lazım benim. ücretli öğretmenlik düşünüyorum . bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun .

teşekkür ederim hocam hepimize bol şanşlar :)

herkese başarılar :)

merhaba arkadaşlar adım Tuğba bende 3.sınıf öğrencisiyim.Bu sene staj değilde bir günlük uygulama göreceğiz diye biliyorum ben staj 4.sınıfta,yoksa yanlış mı biliyorum acep??

merhaba tuğba :) evet staj gibi ama 1 gün gözlem için gitcez ha tabi plan da yapıcaz :) o yüzden staj diyoruz işte :P
4.sınıftaki stajımız 3e göre daha kapsamlı olcak o ayrı tabi :)

büt sonuçları açıklandı :) bende rahatlıkal 3 oldum arkadaşlarım kredili isstemde herşey gönümüzde ve hayırlsı olsun

arkadaşlar ben bu kredili sistem olayını bir türlü çözemedim 3. sınıf olmamıza rağmen bizde mi geçcez bu sisteme??? peki geçtik diyelim önceki dönemler nasıl hesaplancak bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?? kafam çok karışmış durumda

benim anladığım kadarıyla lisede ki gibi bir dersten bir dönem 2 diğer dönem 2 sınav olucaz bu kadarın biliyorum kayıt yaptırrıken bir bilgi verirrler diye düşünüyorum

pazartesi inş bende 3. sınıf olucam :) herkese başarılar

teşekkürler.neslihancım özel mesaj gönderdim fakat almadın sanırım. nasılsın?beni unuttunmu uzun bir aradan sonra merhaba diyorum..hatırlayabildinmi beni?rumeysa ben...benim tanıdığım neslihansın sen değilmi?yoksa yanılıyormuyum?

teşekkürler.neslihancım özel mesaj gönderdim fakat almadın sanırım. nasılsın?beni unuttunmu uzun bir aradan sonra merhaba diyorum..hatırlayabildinmi beni?rumeysa ben...benim tanıdığım neslihansın sen değilmi?yoksa yanılıyormuyum?

evet evet benim rumeysacım :) merhabaa tabiiki hatrladım unutmamkii,iyiymm teşekkür ederim sen nasılsın :)

sağol iyiym bende..uzunbiraradan sonra merhaba diyorum.yöneticicmi oldun?

merhaba sana daa :) evet yönetici oldum :)

hayırlı olsun...benide yaparsın artık:15:....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri