Antalya Ön Talep (Tatil ve Seminer)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Yönetim
ARKADAŞLAR ÖN TALEBE GÖRE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ BAZI OTELLER BİZDEN BİLGİ BEKLEMEKTE.KATILMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ YAZARSA YADA FORUM DOLDURURSA SEVİNİRİZ.

.
ANTALYA ÖNTALEP BAŞVURU
PROGRAM
CUMARTESİ SABAH OTELE GİRİŞ
ÖĞLE YEMEĞİ
4 AYRI SEMİNER
AKŞAM YEMEĞİ
EĞLENCE PROGRAMI OTELDE VEYA DIŞARDA
GECE OTELDE KONAKLAMA
SABAH KAHVALTI
TEKNE TURU/SAFARİ TURU V.S.
OTELE DÖNÜŞ VEDA KOKTEYLİ

15:00 AYRILIŞ
ÜCRETLENDİRME : KİŞİ SAYISI NETLEŞİNCE BELLİ OLACAK.ÜCRETİN İÇİNE TÜM SEMİNERLER+KONAKLAMA+YEMEKLER+EĞLENCE+GEZİLER+ÜCRETLİ GİRİLEN YERLER V.S. DAHİL OLACAK.ORTAMA RAKAM 150-200 TL ARASINDA HERŞEY DAHİL

DÜŞÜNÜLEN TARİH 21-22 YADA 28-29 MAYIS

ÖN TALEP FORMU İÇİN TIKLAYIN : http://www.okuloncesiforum.com/seminerlerimiz

Ekli dosyalar

• gocek2.jpg
    gocek2.jpg
    87.4 KB · Görüntüleme: 19
hem kapadokya hem antalaya ikisi de harika seçenekler haydi durmayın arkadaşlar bu fırsatı neden kaçırasınız ki hem öğren hem eğlen :)))))

ben doyamamıştım zaten antalyaya :D hiç fena olmaz hani

biraz daha netleşmesi lazım programın kapodakya gezisi nasıl olacak?ayrıca 22 mayıs kpds sınavı var...benim gibi sınava girecek olanlar vardır...iyi ayarlanmalı ki katılım gerçekleşsin.

Hadi hayırlı Uğurlu Olsun....

biraz daha netleşmesi lazım programın kapodakya gezisi nasıl olacak?ayrıca 22 mayıs kpds sınavı var...benim gibi sınava girecek olanlar vardır...iyi ayarlanmalı ki katılım gerçekleşsin.

Hocam tarih bir hafta öncesi veya sonrası olabilir.Bir taleplere bakalım tek tek herkesle görüşeceğiz

28-29 mayıs da açıköğretim finaller var. O günde olmasın :)

o zamana mkadar bir değişiklik olmazsa bende katılırım, çok güzel olur, teşekkürler

o zamana mkadar bir değişiklik olmazsa bende katılırım, çok güzel olur, teşekkürler
ön talep bilgi forumunu doldurun hocam netleşince sizi arayıp fikir alışverişinde bulunalım

hocam; seminer konularını açıklayabilir misiniz? bir de Antalya/ manavgattan katılanlar için de katılım üçreti aynı mı olucak? yanıtlarsanız çok mutlu olurum. şimdiden tşkr...

seminer konuları ve hareket merkezi hakkında bilgi alabilirmiyim.

haziranda olsun ya mayıs biras sıkıntılı hemde yaz havası daha qüsel olu heryer daha dolu dolu cıvıl cıvıl oluo antalya doyamamıştım süper olacak

kayserideyim ben, okullar kapandığında 4-5 günlük bir seminer+tatil olursa katılmak isterim.

haziran ilk hafta olması, bir çok öğrencinin gelememesi demek olur final vakti :S

açıköğretim yılsonu sınavı var lütfen 28 29 mayıs olmasın

temmuzda falan mı yapsakkine acaba ya :)

haziranın 2.haftası olsun okullar kapanınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri