Annem SüsLenemedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Katze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Katze
Bir gün Mustafa adlı bir öğrencim sınıfa geç kalmıştı.Sınıfa girmeden önce ayakkabılarını değiştiriyordu.ben de onları kapıda karşılamıştım.'Mustafa geç kaldın bugün :) ' dedim.O da annem süslenemedi on saat demez mi :D

:) koptum ya helal valla:)

çok komik ya :D :D

hehehe :D çok komik:D

tam çocuktan al haberi olmuş.:D :D

haha çok komik teşekkürler:D:D:D

annesi kim bilir ne kadar kotu olmuştur.:D çocukklardan korkulur valla:D:D:D

Çok tatlı yaa Aferim çocuğa Bizlerde çocuklar kadar açıksözlü olabilsek

boşuna çocuktan al haberi demiyorlar:)çok tatlı

heheheh çok komik o anda annesinin yüzünü düşünemiyorum.nekadar kötü olmuştur...

çok hoşmuş teşekkürler

bahaneleri de hazırdır hep.

bu çocuklar harika, ne kadar da dürüstler:D

benimde önceki okulumda alperen isminde bir oğlum vardı.çocuk çok zekiydi. bir gün serbest resim etkinliği için kağıtları ve boyaları dağıttım.bir süre sonra alperenin resim yapmadığını farkettim kağıdına baktım sadece kağıdın alt bölümünü yeşil ile boyamış.devam et oğlum dedim ben resmimi bitirdim dedi ehani birşey göremiyorum dedim.az önce koyun vardı karnını doyurdu gitti dedi.yine aynı öğrencim fanatik galatasaraylıydı,karne günüydü espiri olsun diye fenerli olmazsan karneni vermiycem dedim.bana karne lazım değil zaten deyip almadan gitmişti.evine götürmek zorunda kalmıştım onu özlüyorum beni çok güldürmüştü.

COCUKTAN AL HABERİ :)

merhaba çok süper bir cevap bunu söylerken annesi de yanındaydı sanıyorum ben annenin tepkisini de merak ettim çocuğundan böyle bir iltifat yada o an ne olarak algılamışsa duyduğunda ne düşündü acaba. çocukların her dediğine gülüp geçiyoruz ama arada o çocuk saflığıyla doğru söylediklerini de unutmayalım..

:):):)
valla çocukların anlamadığı şey yok. yanlarında çok dikkatli olmak lazım.

çok komik ya gerçekten çocukların yanında dikkatli olmalıyız kulakları hep bizde...

eee çocuktan al haberi diye boşuna dememişler:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri