Anneler gününde yapılacak gösteri için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan çeşminaz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@çeşminaz1
Arkadaşlar anneler günü için program hazırlıyoruz ancak bu yıl kendimi tükenmiş hissediyorum.Dinlediğim müziklere uygun hareketler çıkaramıyorum lütfen bana yardım edin eline rober hatemonun senden çok var ve kol bastıyla ilgili videolar varsa benimle paylaşırmısınız lütfen..............:36_11_13::36_11_13::36_11_13:

yoookkmmmmuuuuuuuuuuuu bi hayırsever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mrb hocam,msjınızı yeni gördüm.ki ki ki ko ko ko sarkısı çok güzel oluyor.ben 23 nisanda hamçökelek yaptracağım.birde ceylan sarkısını playbec yapacağız.hele bi baslayın emin olun güzel sayler cıkacaktır ortaya.kolay gelsin.

Hocam ismail yk nın döktür döktür şimdi eller havaya şarkısını playback yaptırabilirsiniz çok basit ve güzel oluyor

ben dans değil de slayt, hikaye , 2skeç, şiir şarkılar ve hediye paketleri ile programımı tamamlıyorum.

candan erçetinin sen bi meleksin şarkısı çook güzel oluyo yıl sonunda oynatıyorum

merhaba yonca evcimik in ver elini sallaya sallayasıda çok kolay uygulamamışsan eğer
önce öne sonra arkaya,ayak sağa sola,kollar yana ver elini sallaya sallaya,hareketler kendinden hazır ara sözlerlede kol kola dönmeler ,kızlar,erkekler bölümleri var şarkıda,yapmamış isen kolay gelsin tavsiye ederim.

ArkadaŞlar ben 23 nİsanda gÜlben ergenİn sÜprİz Şarkisina uygun hareketler uydurdum ve ortaya sÜprİz dansi Çikti. Bu Şarkiyi kullanabİlİrsİnİz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri