Anne - Baba EĞİtİmİ İle İlgİlİ

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_ar_in
Anne baba eğitim programı hazırlamam gerekiyor.Eğer elinizde örnek program kaynak varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.Yardımcı olun lütfen.

merhaba ben yeni üye oldum mersin üniversitesi okulöncesi öğretmenliği son sınıftayım anne baba eğitiminde ödevim var da kaynak sahibi olaanlar bana ulaştırırsa sevinirim...iyi günler

benim hafta sonları anne bebek gurubum var yaşları 12 aylıkla 18 aylık arası değişiyor onlara uygun oyun sanat etkinliklewriniz varsa paylaşirsanız sevinirim

ArkadaŞlar Merhaba.sİzler Yapiyormusunuz Bİlmİyorum Ama Bİzİm Okula Gelen Yazida Velİ EĞİtİmİyle İlgİlİ Semİner ÇaliŞmalari Yapiliyor.ve Konu Olarak Anne Baba Çocuk İletİŞİmİ Ve Okul Aİle İŞbİrlİĞİnde Aİlenİn RolÜ Önemİ Nİ SeÇtİk.bu Konularla İlgİlİ Slayt Powerpoİnt GÖsterİlerİ Vb.varsa PaylaŞirsaniz Sevİnİrİm.Şİmdİden TeŞekkÜrler

ay canımsın cimi çok sağolasın ya .bide öbür konuyu bulabilirsem varya çok sevineceğim.Allah razı olsun

Bir şey değil canım, bulursam uygun bir şey eklerim yine:)

SaĞolasin Canim İlgİn İÇİn:))

cimi hocam çok sağol birinciyi ben de bulmuştum da 2.yi bulamamıştım.ya benim seminer vereceğim aileler biraz sosyo ekonomik açıdan fakir bir kesideler.onların anlayabileceği bişeyler yapmaya çalışıyorum canım.çabam ondan:)))

Rica ederim hocam bunlardan uygun bir özet çıkarırsınız olur hocam:) yeterli mi daha gerekli midir peki? kolay gelsin:)

çok sağol canım ya .bilgi açısından yeterli aslında ama deidğim gibi daha görsel olsun istemiştim elinde hazır olna varmıdır diye burdan yardım istedim.ilgilendiğin için çok sağol canım tekrar

bir şey değil:)

slm bana anne sütünün önemiyle ilgili acil şiir şarkı ront skeç lazım yardımcı olursanız sevinirim tşk.

ANNE ( ŞİİR )

Uyusun da büyüsün
Derdin, büyüdüm anne.
Bana o ak sütünden
Verdin büyüdüm anne.

ANA SEVGİSİ ( ŞİİR )

Sıcağın sinmiş bana
Seni severim ana.

Sensin bana kan veren,
Sensin bana can veren.

Küçükken yudum yudum,
Sütlerinle uyudum.

Kulağıma ninniler,
Neler söylerdin neler.

Beni büyüttün ana,
Beni yürüttün ana.

Göremeyince seni,
Kucaklarım gölgeni.

BİLMECE ( ANNE )

Kimdir karnında taşıyan,
Sonra doğuran seni ?
Ninni söyleyip uyutan,
Süt emzirip büyüten ?
Kimdir o evcilik oyununda
Hiç mızıkçılık etmeyen ?

çok teşekkür ederim

arkadaslar anne baba canlandırması ıcın elınızde metın örnegı var mı?

yanı kısa bı skeç gıbı yada basıt bı dıalog olabılır..

kızlar anne ıcın aksesuar kullanacak ( topuklu ayakkabı,canta,elbise,takı,makyaj yapılacak bıraz:)

erkekler kıravat ve baba gömleği bır de bıyık..

elınızde varsa gönderebılırsenız çok sevınırım tesekkurler

siteniz çok güzel memnun oldum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri