Anasinifinda dergİ seÇİmİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karakalem45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@karakalem45
Arkadaşlar BİR KÖY OKULUNDA ÇALIŞIYORUM.ÇOCUKLARA HANGİ YAYIN EVİNİN DERGİSİNİ SEÇMELİYİM.17 ÇOCUK VAR?BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?SİZ HANGİ YAYINI KULLANIYORSUNUZ?5-6 YAŞ GRUBU BU ARADA

arkadaşlar bİr kÖy okulunda ÇaliŞiyorum.Çocuklara hangİ yayin evİnİn dergİsİnİ seÇmelİyİm.17 Çocuk var?bu konuda yardimci olurmusunuz?sİz hangİ yayini kullaniyorsunuz?5-6 yaŞ grubu bu arada
arkadaŞlar Çok acİlll.nolur yardim?

arkadaşlar bİr kÖy okulunda ÇaliŞiyorum.Çocuklara hangİ yayin evİnİn dergİsİnİ seÇmelİyİm.17 Çocuk var?bu konuda yardimci olurmusunuz?sİz hangİ yayini kullaniyorsunuz?5-6 yaŞ grubu bu arada

hayirli olsun mezun olup atanamadin ama ÇaliŞiyorsun.bİz mezun olduk ama evdeyİz arkadaŞim Şansin aÇik olsun

hayirli olsun mezun olup atanamadin ama ÇaliŞiyorsun.bİz mezun olduk ama evdeyİz arkadaŞim Şansin aÇik olsun
üzme arkadaşım kendini inşallah şans bize kasım yada şubatta wuracaktır

ya arkadaşlar ben açık lise çocuk gelişimi okuyorum ama yüz yüze eğitim derslerine gidemiyorum :( bu şekilde lise sonda staj görme gibi bi şansım olmaz mı lütfen acil cwp yazarmısınız :(:(

ne mezun olması arkadaşım.ben tek ders yüzünden mesleki gelişimden kaldım.bu yılda 4. sınıfım yani sizin kada şanslı değilim.ayrıca dergi hakkında konuşacak yokmu hiç

koskoca forumda.dergi kullanan yokmu sınıfında.yada kimse yardım etmiyecek.ilginç

arkadaşım ben bugun seçtim çocuk eli çok güzel önerebilierim

slm hocam ben tanışır yayıncılık okul öncesi seti
kullanıyorum toplam 6 dergi

dergi alacaksanız yardımcı oluruz

bizde bugün papatya dergisini seçtik fiyatı uygundu

zambak yayınları gülücük serisi çok güzel 2 yıl kullandım bu yılda planlarını kullanıyorum kendime bir set alıp fotokopiyle dağıtıcam çünkü mdürü bey almamızı istemiyor. çoğu velide almak istemiyor zaten...

merhaba ;''r .ocuk ne;el' y]zler' se.t'm g]zel

smg yayıncılık

dergi isteyen arkadasım yazını yenı gordum eger gec olmadıysa ben dergi gibi cosku yayınlarının mutlu serisi var onu kullanıyorum ınsallah yardımcı olmusumdur

ben iki yıldır zambak minik yıldızları kullanıyorum. çok kaliteli ve kullanışlı. biraz pahalı ama dört beş taksite bölüyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri