Anasınıfında çalısan arkadaslar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gazili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gazili
nöbet tutan belirli gün kutlamalarında program hazırlayan okul kulüp çalısmalarına katılan arkadaslar varmı?

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR gazili... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

evet ben varım:)yatılı okulda çalışıyorum..5 günde bir nöbet geliyor..belirli gün ve haftalarda bişey yapmıyorum aslında ama klüp çalışmalarında varım...

evet bende de nöbet var (sebebi ise öğretmen sayısının az olması imiş) kulüp çalışmamda var ama toplantıya katılmıyorum sadece kağıt üzerinde ismim var .

evet. ben nöbet tutmuyorum ama yayın ve iletişim kulübünde görevliyim.ayrıca tutum yatırım ve yerli malı haftasından sorumluyum.ancak okulum ve yöneticilerim çok anlayışlı.belki itiraz etseydim kabul ederlerdi ama ben hem okula bir katkım olsun hemde diğer öğretmenlerle kaynaşabileyim diye kabul ettim.Ayrıca bu çalışmaları boş zamanımda yapabiliyorum.
ama benim arkadaşıma müdürü zorla bahçe nöbeti yazmış.arkadaşımda sınıfı yalnız bırakıp nöbet tutamayacağını gerekli işlemleri yapmasını söyleyince müdürü kem küm etmiş.bencede nöbet çok saçma.madem tenefüse çıkma olayımız yok çocukları yalnız bırakmamak adına.nöbette çocuklar ne olacak?

bizde ne nöbet nede kulüp olayı yok

ben nöbet klup ve belirli günlerin hepsini yapıyorum.Ancak arkadaşlar biz nöbetten muaf değiliz yönetmeliği iyi inceleyelim.Anasınıfı öğretmeni ferklı devre varsa farklı devrede nöbet tutar.Ben sabahçıyım ve öğlenci devrede nöbet tutmam gerekiyor bir gün boyunca okulda durmaktansa aynı nöbet yerimdeki arkadaşımla sıra ile nöbet tutuyoruz üç kişiyiz üç tenefüste bir sıra gelyor ve on dakika bu şekilde idare ediyoruz.özel gün kutlamasında geçen yıl sınıf öğretmeni arkadaşla 23 nisanı kutladık çok daha iyi oluyor kendi öğrencilerinle istediğn gibi gösteri haırlıyorsun.Bu tür etkinliklere katılmadığında diğer öğretmen arkadaşlardan sorun çıkartanlar oluyor.

nöbet miiii ???? yok artık :(((
kulüplerde görevim var ama kağıt üstünde arkadaşlar nöbet olayı çok ilginç lütfen milli eğitime bildirin

Arkadaşlar Anasinifi öğretmeni Nöbet Tutmaz.sinifinizi Birakip Nöbete çiktiğinizda Olacaklardan Sizden Başka Kimse Sorumlu Degil.banada Müdürüm Tut Diye Israr Etti Ben Tutmadim.okulöncesi Gen.müdürlüğüyle Görüştüm.anasinifi öğretmeni Nöbet Tutmaz Kendi Devresi Yani Sabahciysa Sabah öğlenciyse öğlen Kendi Sinifinin Dişinda Okulun Hiç Bir Yerinde Nöbet Tutmaz Tutturulmaz.anasinifi öğretmeni Zaten Teneffüslere çikmadigi Için Sürekli Nöbet Tutuyor Denildi.ve Mücadeleyi Kazandim Tutmuyorum.sizlerde Tutmayin Gerekirse Bakanliğa Başvurun.bilgi Isteyin.kendi Devre Ve Sinifiniz Dişinda Nöbet Tutmayin.siz Nöbetteyken çocuklarin Başina Bir şey Geldiğinde Değil Okul Müdürü Kimse Sizi Savunmaz.bu çok Büyük Bir Sorumluluk.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri