Anasınıfı parkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysaltayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baysaltayfun
geçen sene 23 nisanda belediye başkanından okul bahçesine anasınıfı parkı yapmasını rica etmiştim .Ardınan bir dönem boyu bu isteğimi her fırsatta dile getirmiştim.Ama artık yapılmasından umudumu kesmiştim fakat bugun okula gelerek park oyuncaklarımızın sipariş eildiğini 23 nisandan önce okulun bahçesine monte edileceğini söyledi ardından ben çok sevinince müüdrüm bunun 1 nisan şakası lduğunu söyledi ve ben dumuru uğradım tabiii kii.....birz zaman geçtikten sonra bunun gerçek olduğunu ve 10 gün içinde monte edileceğini söyleyince okadar mutlu oldumki....Tabi çocuklarada söyleyince onlar havaya uçtular...Çocuklarla Anılaarımız bölümüne yazmıştım öğrencim nimet ilk bu fikrimde bana çıldırdın mı sen öğretmenim demişti şimdi ise çıldırmamışsın öğretmenim diyor....Yaşasın çocuklarımın parkı olacak artık....

bunu sizlerle paylaşmak istedim...

hayırlı olsun hocam.... :)

Ay Çok Sevİndİm Hocam Hayirli Olsun ...

çok teşekkür edrim arkadaşlar sabahtan beri ağzım kulaklarımda geziyorum sormayınn....:)))))))))))))))))))))))))

çok sevindim gerçekten.bizimde okulun bahcesinde hiç oyuncagımız yok,ama zaten müdürümde izin vermez çünkü;büyük sınıfların kırması ve parçalamasından korkuluyor.

hayırlı olsun hocam hepinize darısı olmayanların başına

Amin...İnşallah olmayan herkesin bahçesinde olsun arkadaşlar bzizim müdüürnde başata pek sıcak baktığı söylenemzdi açıkcası ama ben belediye başkanına ısrar edince okulun dışına kamera koymaya karar verdi müdür bey

hayırlı olsun =)

hayırlı olsun

1 Nisan şakası olmamasına sevindim sonucunda çok mutluluk verici:)

ne mutlu size :))

çok sevindim.çocuklar o parkta gülü güle oynasınlar :)

cok sevindim hocam güle güle kullanın..aynı şeyi bizde okul olarak yaptırdık ama adam bir gün sonra tutuklandı..edirne belediye başkanı hamdi sedefçi...ssaassrrre

cok sevindim hocam güle güle kullanın..aynı şeyi bizde okul olarak yaptırdık ama adam bir gün sonra tutuklandı..edirne belediye başkanı hamdi sedefçi...ssaassrrre

üzüldüm.....

arkadaşlar hepinize çokkkkkkk teşekkür ediyorum mutluluğumu paylaştığınız için .............

hayırlı uğurlu olsun canım,

okula güzel hediyeler bırakaraktan gidiyorsun yani...

o okul seni hiç unutmayacak...(tabi sende.)

teşekkürler.... gamzeciğim giderken (tabi tayinimiz çıkarsa)güzellikler bırakmak çok güzel olacak...Hatta eşime bu sene kalalım 1 senede olsa sınıfımın tadını çıkarayım diyorum ama kabul etmiyor malesef

bu arada köpeğin çok güzel sevimli ben bir köpek hastasıyım sırf köpek besleyebilmek için musatakil ev almayı istiyoruz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri