anasınıfı öğretmeni kahvaltı yapabilir mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gölgeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gölgeee
arkadaşlar benim okulumumda mutfagımız var. çocuklara kahvaltı okul tarafından veriliyor.müdürümüz okulda öğretmenlerin ve hazırlayan teyzelerin çocukların menüsünden kahvaltı yapmalarını yasakladı . böyle bir hakkı var mıdır.öğretmenler çocukların kahvaltısından yeyıp yemeyecekleriyle ilgılı bır belge var mı acaba.

Bildiğim kadarıyla yiyebilir ya da yiyemez diye biryönetmelik/kararname yok hocam. Müdürünüzün insafındasınız yani...

Not: Ki yiyebilir diye bir şey olsa bile yetkili amiriniz müdürünüz olduğu için uymak zorundasınız. (2 sene önceki müfettişim öyle demişti başka bir konuda)

bıze onlar cocukların hakkı haram olur dıyor. bır mufettısın bize verdiği bır yazıda öğretmen kahvaltı etkınlıgınde cocuklarla bırlıkte yemelıdır .onların basında durmalıdır. yazıyordu.bız kahvaltı yapamayacaksak bıze teneffus versınler. yonetmelık bıze cocukların yanından ayrılmayın dıyor.bı yandan da mudur onlrın kahvaltısından yapma dıyor. onlar baskabır sey yesın o zaman ben yanlarında baska bır sey yıyeyım olur mu boyle sey yaaa.

ben tam gün çalışıyorum 3 ögün mevcut sabah ögle ikindi ne demektir ki ögretmen yemesin denmesi hiç dogru degil bunun yasaklanmasıda tuhaf vicdan muhakemesi yapmalı bence müdürünüz ben çoçuklarımla birlikte kahvaltı ediyorum hatta onlardan ayrı edebilecek imaknımızda var ama onlarla oturmak ayrı bir mutluluk onlarda çok mutlu oluyor etkileşim daha kuvvetli oluyor sacmalık bence .....bir meslektaşımın bu yaklaşımı çok üzücü

ilkögretımokullunda calısıyorum

ilkögretimde çalışan arkadaşlarımda var aynı şey yine geçerli yaklaşım kesinlikle yanlış bana göre saygısızca oldugunu düşünüyorum tenefüs yok mola yapma şansınız yok yeri geldiginde hangi ara fırsat bulup dışardan yada başka şekilde bu ihtiyacınızı gidereceksiniz ki.....

bunu mudur anlamadıgı ıçın resmı bır yazıyla onune koymak ıstıyorum

Hocam daha önce de dediğim gibi resmi yazıyla önüne koyma şansınız yok. Her ne kadar müdürünüzün tutumu yanlış olsa da bu konu hakkında yönetmelik ya da KHK yok diye biliyorum. Ki olsa da müdürünüz sizin okuldaki idari amiriniz olduğu için müdürünüzün söylediği şeyi yapmanız gerektiği söylenecektir.

kendımız baska sey alıp 2 anasınıfının arasındakı korıdorda 2 ogretmen yemek zorunda kalıyoruz cocuklarda bunu goruyor bu defada bızım yedıklerımızde gozlerı kalıyor.

Çok enteresan:/ öğretmen yemesin ne demek ya. Özellerde zaten ögretmenler ayrı yiyo her imkan var ama ilköğretim oluncada yanında bişeyler götürebiliyo. Ben staj yaparken öğretmenimz bazen yannda getiriyodu bazende cocuklar veriyodu evlernden getiriyolrdı. Herkes aldıktan sonrada ögretmen alabilr bnce hak yemekte olmaz o zaman

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri