Anaokulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuğbaa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tuğbaa_
arkadaşlar bize okulda da sözel ve eşit agırlıklısınız diyorlardı.
ama cocuk gelişimi sözel okulöncesi eşit agırlıktan cocuk gelişimi okuyup anaokulunda calısamaz mıyız.benim bildigim kadarıyla okulöncesinede sözelden girilebiliyordu

kimse bilimiyo mu

okul öncesi ea1 de anasınıfı öğretmenliği sözel1de çocuk gelişimi öğretmenlği sözel1 çocuk gelişimi eğitimi ea2 de arkadaşım

üniden mezun olalı 4 yıl oldu. ben EA mezunuyum, okulöncesi öğretmenliği bölümüne sözel puanla girdim ve puanımda bir düşme olmadı yani hem söz. hem EA puanıyla alınıyodu. şimi durum ne bilmiyorum...

çocuk gelişimci hem ilköğretim hem ana okulu hemde kml çalışıyor.ama okul öncesi sadece anaokul ve ilköğretim de çalışıyo.

çocuk gelişimci hem ilköğretim hem ana okulu hemde kml çalışıyor.ama okul öncesi sadece anaokul ve ilköğretim de çalışıyo.

arjin bu değişti...yeni kararnamelri imzaladık şubatta artık çocuk gelişimciler sadece lisede ,okulöncesi olanlar anasınıfı ve anaokullarında çalışacak kararnamelerdeki çift atamalar mezuniyete göre değiştiirldi......Çocuk gel. arkadaşım var tayin istedi sadece lise sayfaları açıldı ilköğretimlerde boş olmasına rağmen

arjin bu değişti...yeni kararnamelri imzaladık şubatta artık çocuk gelişimciler sadece lisede ,okulöncesi olanlar anasınıfı ve anaokullarında çalışacak kararnamelerdeki çift atamalar mezuniyete göre değiştiirldi......Çocuk gel. arkadaşım var tayin istedi sadece lise sayfaları açıldı ilköğretimlerde boş olmasına rağmen

pardon ama anlamadım ben de çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği bölümü okuyunca çalışma imkanlarının her alanda olduğunu biliyordum. bunu bana açıklamanız mümkün mü acaba...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri